Як вибрати зимову куртку для дитини?

Як вибрати зимову куртку для дитини?

21.11.18 23:27 0 1035

До перших холодів потрібно правильно підібрати дитині зимову куртку і не прогадати з типом утеплювача. В першу чергу такий одяг має зігрівати, бути легкою і практичною. Важливо, щоб під час активних прогулянок дитина не перегрівся, а це також залежить від матеріалів одягу. Що ж потрібно знати про види, тканинах і елементах зимової куртки? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину alur-shop.com.ua (до речі, тут можна придбати дитячий верхній одяг за доступними цінами, безпосередньо від виробника).

Дитяча зимова куртка: Як вибрати?

Взимку дитина бігає і грає на вулиці так само активно, як і в теплу пору року. Йому цікаво стрибнути в замет і прокотитися з гірки, що стає випробуванням для зимової куртки. Але якщо виріб підібрано правильно, а під ним - одяг з відповідних матеріалів, воно прослужить довго, а прогулянки будуть в радість.

Ви можете вибрати дитині пуховик, утеплену куртку або комбінезон з натуральних або синтетичних матеріалів. Для кращого повітрообміну якісний матеріал зовнішнього шару містить в складі віскозу або Полівіскоза. Особливо це необхідно для курток з натуральним наповнювачем, інакше він може пріти і довго не прослужить.

Пам'ятайте, що дитина може перегрітися при зайвій кількості одягу під зимової курткою. Щоб цього уникнути, надягайте на нього дитячу термобілизну або футболку з довгим рукавом, а зверху - одяг з вовни, нейлону, бавовни або флісу.

Після покупки не забудьте випрати виріб в теплій воді вручну або в пральній машинці, встановивши делікатний режим. Потім виверніть навиворіт і висушіть.

Утеплювач

Але як визначити, чи достатньо гріє куртка? Теплові властивості зимової одягу не залежать від її товщини. Орієнтуйтеся на властивості наповнювача, зазначені на етикетці. Зокрема, наповнювач з щільністю 100-150 г / м2 підходить для холодної осені і весни, а також теплу зиму. А для морозів краще вибирати куртки з утеплювачем 200-300 г / м2. При цьому для дуже активних дітей потрібна максимально легкий одяг.

Тканина

Якісні куртки шиють з вітрозахисних та водовідштовхувальних тканин, які зручно прати. Зовнішні матеріали повинні бути м'якими на дотик, з міцними щільними швами без стирчать ниток. У той же час вибирайте одяг з бавовняної або трикотажною підкладкою. Підійдуть і варіанти з флісу, фуле і фланелі.
Розмір виробу

При виборі куртки обов'язково враховуйте її розмір і довжину. Модель повинна сидіти по фігурі і не утрудняти рухів, тому відмовтеся від тісних варіантів. Не забувайте, що під куртку ще повинен поміститися светр або інша теплий одяг.

Віддавайте перевагу моделям довжиною до середини стегна і стягуючі знизу, а також з поясом або шнурком для регулювання ширини. А в'язані або трикотажні манжети гарантують надійний захист від морозу, снігу та вітру. Ту ж функцію виконують і гумки на рукавах.

Елементи куртки

Зимова куртка обов'язково повинна бути з капюшоном для захисту від вітру і морозу. Найзручніше знімні варіанти на блискавки. Підходять і капюшони на ґудзиках і кнопках, хоча вони не такі практичні.

Ще один важливий елемент куртки - комір, який повинен бути стоячим і подвійним. У той же час не підходять високі деталі, що доставляють дискомфорт, наприклад, щільно закривають горло або рот.

А як бути із застібкою? Чим більше застібки, гудзики і кнопки, тим зручніше. На випадок, якщо блискавка зламалася, на куртці повинна бути спеціальна планка з тканини з гудзиками або кнопками. Для підстраховки її пришивають поверх застібки.

Зверніть увагу, чи є на зимовій куртці великі зручні кишені, в яких можна зігріти руки або помістити рукавички.

Ще одна важлива деталь - світловідбиваючі нашивки для безпеки в темний час доби. Вони особливо актуальні взимку, коли починає рано темніти.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Цікаві факти про рафтинг
Наступна новина: Срібні прикраси: Основні ...

КОМЕНТАРІ