В Житомирській області актуальні можливості для ІГС

В Житомирській області актуальні можливості для ІГС

22.11.18 09:50 0 561
Якщо ви дійсно зацікавлені у розвитку свого потенціалу, тоді саме для вас огляд актуальних можливостей: форум, стажування та гранти. Поспішайте!

Конкурс для благодійників

На Житомирщині розпочався прийом заявок на участь у конкурсі «Благодійна Україна».

Заявки приймаються до 15 березня 2019 року.

Мета конкурсу – розвиток благодійництва в Україні. На це єдиний діючий проект із відзначення кращих благодійників.

Деталі ТУТ.

VІI Форум організаційного розвитку громадянського суспільства

Форум організаційного розвитку громадянського суспільства - це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом. Форум - традиційне місце зустрічі «усіх з усіма».

Форум проводиться у форматі "багато локацій + багато подій". Крім вже звичних міні-тренінгів, майстер-класів та панельних дискусій Форум потішить можливістю задати питання відомим людям під час "відкритого інтерв'ю", подивитися соціальне кіно, познайомитися з донорськими структурами, попити кави в «Цукерні відкриттів» і навіть стати справжнім дослідником у лабораторії організаційного розвитку!

Коли? Де? - 29 листопада 2018 року, м. Київ, НСК «Олімпійський».

Форма реєстрації- http://ednannia.ua/2-uncategorised/11998-reiestratsiia-na-forum-2018.

Оплачуване стажування для студентів в аналітичних центрах

Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні оголосив конкурс на участь у програмі стажувань студентів у провідних аналітичних центрах країни.

Тривалість стажування: 16 січня 2019 року – 16 липня 2019 року.

Стажери щомісяця отримуватимуть стипендію в розмірі 4 100 гривень (з урахуванням податків).

Деталі - https://bit.ly/2NgzS0C.

Конкурси Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини – 2019

З 2001 року Посольський фонд США зі збереження культурної спадщини (AFCP) надав фінансову підтримку близько 900 проектам із понад 125 країн світу. Близько 55 мільйонів доларів США, які сукупно вкладено у ці проекти, демонструють повагу Сполучених Штатів до культурної спадщини інших країн. З 2001 року у конкурсах Фонду AFCP перемогли та отримали сукупну підтримку у понад 900 тисяч доларів США 14 проектів від України.

Кінцевий термін подачі заявок 5 грудня 2018 року.

Деталі -

https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/u-s-ambassadors-fund-uk/?fbclid=IwAR3sTCaJh61Qc6FVCur-z90W2XVZdQKUonRukr68cyBnRLm0IYMcgziorPU.

Менторська програма для школярок та студенток

16 жовтня відбувся старт програми Дівчата STEM, яка покликана залучити молодь до вивчення напрямів STEM (S – science, T – technology, Е – engineering, М – mathematics). 20 успішних в STEM-кар'єрі жінок стануть менторками для 20 дівчат віком від 14 до 24 та допоможуть створити міні-проекти, результати яких будуть представлені у квітні.

Програма проходитиме у кілька етапів: перший розпочався 16 жовтня та завершиться 9 грудня – до цього часу дівчата можуть реєструватися та надсилати відео на тему «Чому я обираю STEM» (тривалістю до 3х хвилин у одному з форматів: .mov, .avi, .mp4).

За додатковою інформацією про програму – звертайтесь до координаторки напряму STEM Центру «Розвиток КСВ» Каріни Семенко – ks@csr-ukraine.org, (044) 292 - 02 - 48.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль – перший в ...
Наступна новина: На Тернопіллі прийняття ...

КОМЕНТАРІ