Що потрібно знати про трейдинг зерна?

Що потрібно знати про трейдинг зерна?

22.11.18 17:25 0 744

Зерно - це термін, який використовується для загальної назви насіння, зібраних для споживання людиною і тваринами. Різні види зерна є невід'ємною частиною меню по всьому світу, що викликає зростаючий попит і волатильність цих товарів. На виробництво зерна сильно впливає глобальний попит через зростання населення, а погода є значним ціновим фактором. В Україні трейдинг зерна - його закупівля і продаж - стає більш прозорим, а значить і популярним видом діяльності. З'являються все нові та нові платформи трейдинга зерновими, які допомагають знизити витрати труда та часу. Але давайте розберемося, що продають зернотрейдери та які чинники впливають на їх роботу.

Типи зерна

Різні типи зерна мають свої унікальні характеристики і якості. У різних областях по всьому світу особлива перевага віддається певного типу зерна. Для кожного свої вимоги до клімату, тому основні виробничі майданчики розташовані в районах по всьому світу, де умови кращі.

Пшениця

Це зерно, яке споживається у всьому світі в безлічі різних видів їжі. він споживається як людьми, так і тваринами і є третім найбільш споживаним зерновим типом після кукурудзи і рису. Це, однак, номер один з точки зору гектарів, використовуваних для вирощування цієї рослини. Наступні країни є найбільшими виробниками пшениці: Китай, Індія, Росія, США і Франція. Україна - на сьомому місці.

Кукурудза

Кукурудза в усьому світі є найбільш виробленим зерном, а прибутковість врожаю постійно збільшується. Сполучені Штати Америки є найбільшими виробниками кукурудзи, за якими слідують Китай, Бразилія, Мексика та Франція. Це зерно є важливою частиною меню по всьому світу. Він також використовується як корм для тварин і інгредієнта в створенні біопалива.

Ячмінь

Ячмінь - це зерно, яке частіше за все відомо для виробництва алкогольних напоїв, таких як пиво, але також споживається в їжу в різних країнах по всьому світу і використовується як корм для тварин. Ячмінь - популярний продукт для фермерів, оскільки він більш стійкий до погодних явищ і може вирощуватися в різних климатах. В даний час Росія є найбільшим виробником ячменю, за нею йдуть Україна, Франція та Німеччина.

Рис

Рис є основним інгредієнтом в раціоні мільярдів людей. Він вживається в якості основної страви у багатьох культурах або служить гарніром. Це зерно популярно завдяки своїм складним вуглеводам і низьким рівнями жиру, що робить його здоровим видом їжі. Виробництво рису сильно відрізняється від інших видів зерна, оскільки він росте в основному в умовах високої вологості і жаркого клімату. Процес збору дуже трудомісткий, що робить країни з низькими витратами на робочу силу дуже слушними, це Китай, Індонезія та В'єтнам.

Погода

Погода завжди була основним фактором у торгівлі зерном, тому що вона впливає на все: від посадки, до стану врожаю, збору. Це помітно відрізняється від інших ринків, таких як фінанси і дорогоцінні метали.

Проте, для торговців зерном прогнози погоди дає уявлення про те, що може статися з поставками, які надходили на час збору врожаю.

Крім того, вплив погоди залежить від інших факторів, як екологічних, так і більш традиційних. Рівень вологості грунту є ключовим фактором. Урожай буде витримувати умови посухи довше, якщо в вегетаційний період буде достатня вологість. Серйозні організації використовують супутникові знімки, щоб забезпечити докази вологості грунту, щоб допомогти в страхуванні сільгоспвиробників.

Великі запаси з попереднього вегетаційного періоду також зменшать вплив несприятливих погодних умов, в той час як невеликі запаси з попереднього року зробить ринок більш чутливим до будь-чого, що може вплинути на врожай.

Трейдери також повинні знати про погодні умови і рівнях вологості грунту в усьому світі, щоб повністю зрозуміти, як змінюється картина пропозиції. Адже зерново ринок зараз сильно глобалізований. Надзвичайні погодні проблеми в будь-якій частині світу можуть зробити істотний вплив на ціни на зерно.
Крім того, зміни в ціні можуть вплинути на плани посадок. Якщо фермер може отримати більше прибутку на кукурудзі, ніж на пшениці, він буде садити більше кукурудзи, і це в кінцевому підсумку буде знову ж позначатися в ціні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Bitcoin,Bitcoin Cash и ...
Наступна новина: Переваги професійного ...

КОМЕНТАРІ