Переваги мікропозик перед банківськими кредитами

Переваги мікропозик перед банківськими кредитами

22.11.18 18:50 0 711

Якщо у вас виникла гостра потреба в грошах, а звернення в банк не входить у ваші плани, зверніться в мікрофінансову організацію (МФО), яка видає гроші онлайн до зарплати. Оформлення кредитів в банках зазвичай забирає багато часу. Підготовка об'ємного пакета документів, перевірка даних службою безпеки, подача заяви та інші заходи займають від двох днів до тижня, що ніяк не сприяє швидкому вирішенню життєвих проблем.

У чому переваги МФО перед банком?

Співпраця з мікрофінансовими організаціями має наступні переваги:

  1. Швидке оформлення. Оформлення електронної заявки на сайті компанії займає не більше 10 хвилин. Відповідь від системи приходить приблизно через 1 хвилину. Якщо все буде зроблено правильно, а надані дані не викличуть у менеджера сумніву, гроші будуть перераховані на рахунок практично миттєво.
  2. Короткі терміни повернення боргу. Це ще одна перевага для тих, хто не планує тривалої співпраці з МФО. На відміну від банків, які ніколи не видають клієнту кредит на пару тижнів, мікрофінансові організації з задоволенням надають своїм позичальникам таку можливість.
  3. Відсутність переплат. Повертаючи борг компанії раніше встановленого терміну, клієнт платить відсоток тільки за дні використання грошей, а не за місяць вперед, як в банку.
  4. Різноманітність програм. У числі пропозицій мікрофінансових компаній багате розмаїття пропозицій, які відрізняються розмірами процентної ставки, максимальними розмірами суми, тривалістю періоду повернення грошових коштів компанії і деякими іншими моментами. Завдяки такому підходу можна отримати гроші в борг для вирішення будь-якої проблемної ситуації.
  5. Онлайн-калькулятор. Кожен потенційний позичальник, який подає електронну заявку, бажає заздалегідь знати, чи будуть розміри щомісячних виплат порівнянні з його фінансовими можливостями. Визначити даний момент допоможе електронний калькулятор онлайн. Встановивши розміри бажаної суми і тривалість періоду повернення, можна отримати попередньо розраховану суму регулярного платежу, а також інформацію про розміри переплат.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги професійного ...
Наступна новина: Переваги та особливості ...

КОМЕНТАРІ