Як правильно вибрати ланцюжок?

Як правильно вибрати ланцюжок?

22.11.18 22:25 0 904

Вибирая прикраси, зазвичай багато з нас спираються на власні уявлення про прекрасне. На що ще, крім смаку, треба звернути увагу? Нижче - кілька порад про те, як правильно вибрати ланцюжок на шию від Київського ювелірного заводу: https://kuz.ua/ua/lantsyugi/.

З якого металу краще вибрати ланцюжок?

Почнемо з металу і кольору. Якщо вибір припав на золото, то в залежності від уподобань і фінансових можливостей, можна придбати жовтий, білий або червоний ланцюжок. Причому треба пам'ятати, якщо ланцюжок планується носити з підвіскою, то жовтий і червоний повинні збігатися за кольором з кулоном. А ось на ланцюжок з білого золота можна надіти будь-якого кольору підвіску. Можна не обмежувати себе одноколірною прикрасою і вибрати ланцюжок складного плетіння (наприклад, мотузкового), що поєднує кілька кольорів.

Щоб зрозуміти, як вибрати срібний ланцюжок, треба знати, що її якість і ціна залежать від складу срібного сплаву. Для міцності в срібло додають домішки (наприклад, мідь). Срібні прикраси вищої 960 проби красиві і дорогі, але через великий вміст срібла досить м'які і можуть деформуватися. Більш надійні срібні ланцюжки 925 проби.

Як і з чим ви будете носити ланцюжок впливає на її вибір?

Щоб «правильно» носити золотий ланцюжок на шиї, треба врахувати її довжину, вагу і плетіння. Це саме можна сказати і про срібний ланцюжок. Відповідність статурі та віку - найважливіші моменти, яким треба приділити увагу. Чим старше жінка, тим більш масивною може бути ланцюжок. На стрункій молодій шийці доречніше виглядає коротка або середньої довжини витончена прикраса. Від того, як планується носити ланцюжок на шиї, залежить і вибір довжини. Коротку можна надіти практично з будь-яким одягом, крім светрів або нарядів з високими коміром.

Які ланцюжки модні в цьому сезоні?

У цьому сезоні вкрай модні короткі великі ланцюжки з жовтого металу - в першу чергу, але і з білого (наприклад срібло) - також актуальні. Такі ланцюжки надягають як з повсякденним одягом, в тому числі в офіс, так і на вечірки і інші такого ж плану заходи.

Правильно вибирайте довжину ланцюжка

Довжина ланцюжка на шию визначає, на якому місці вашого тіла буде зроблений акцент. Візуально подовжують шию ланцюжки, що лежать більше ніж на 5 см нижче ключиць, а також витягнута форма підвіски. Для невеликої підвіски підбирається витончений ланцюжок, в той час як великі кулони і хрести добре виглядають на масивних ланцюгах. Ювеліри рекомендують, щоб ланцюжок по вазі перевершував підвіску як мінімум в два рази.

Плетіння ланцюжка

Щоб кулон красиво лежав, треба знати, як вибрати золотий ланцюжок з відповідним плетінням. Воно повинно забезпечувати ланцюжку гнучкість, тоді тяжкість підвіски просто плавно зігне ланки ланцюга без освіти заломів. Також не завадить промацати руками весь ланцюжок, щоб переконатися, що на ньому немає зазубрин і шорсткостей.

Висновки

Сьогодні ви дізналися про те, як правильно вибрати красивий ланцюжок із любого металу. Підсумовуючи, можна зауважити на декілька основних моментів, на які важливо звертати увагу під час покупки якісного ланцюжка. До них належать: мода, метал, проба, довжина та плетіння ланцюжка. Тепер ви знаєте, як вибрати те, що дійсно варте уваги.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Средства защиты ...
Наступна новина: Рафтинг в Карпатах: Чому ...

КОМЕНТАРІ