Рафтинг в Карпатах: Чому варто це спробувати?

Рафтинг в Карпатах: Чому варто це спробувати?

22.11.18 23:51 0 1010

Всі люди різні та кожен з нас вибирає для себе відповідний відпочинок, який відповідає його темпераменту, способу життя та перевагам. Комусь більше підходить проводити відпустку на березі моря, неспішно насолоджуючись спокоєм і «байдикування», а хтось віддає перевагу більш активному відпочинку, який передбачає активну діяльність, що дарує гострі відчуття, нові враження та яскраві емоції.

Для тих, хто звик вибирати друге, пропонуємо активний відпочинок в Карпатах, одним з найцікавіших видів якого є рафтинг Львів - сплав по гірській річці, що може бути різного ступеня екстремальності, піддається як повним новачкам і навіть дітям, так і бувалим любителям екстриму, бажаючим кинути черговий виклик природі!

Найбільш популярними місцями в Карпатах є сплави по Тисі та Черемошу, кожен з яких - особливий, захоплюючий і, безумовно, вартий уваги!

Рафтинг по Тисі

Тиса - це знаменита гірська річка в Закарпатті, дивує своєю первісною красою, силою і величчю. Сплави по Тисі - не такі екстремальні, як можна спочатку подумати, але все ж дарують потрібну частку гострих відчуттів і, найголовніше - незабутні емоції. Адже саме під час рафтингу можна сповна насолодитися прекрасними панорамними видами Карпатських гір і фантастичною красою самої річки Тиса.

Рафтинг по Тисі доступний навіть для дітей, тому, якщо у Вас є сумніви з приводу того, чи варто пробувати, не сумнівайтеся ні секунди - цей сплав Ви здолаєте навіть, якщо взагалі ніколи не сплавлялися і не гадки не маєте, як це робиться. Тим більше що наш провідник завжди буде поруч, а перед початком сплаву ознайомить з усіма тонкощами. Це досить спокійна, цікава, приємна і дійсно гарна подорож, про яку у вас залишаться лише приємні спогади.

Рафтинг по Черемошу

Ця карпатська річка, стала героєм багатьої художніх творів. Її нездоланність, могутність, гірські пороги та міць протягом багатьох століть залучали людини своєю красою та неприступністю.

Якщо ж Ви вже знаєте, що таке справжній рафтинг, спокійні та розслаблюючі сплави не для Вас, і вам хочеться чогось незабутнього, екстремального, захоплюючого, від якого адреналін буде зашкалювати, а кров буде холонути в жилах, тоді збирайте друзів, набирайтеся сміливості та вирушайте на рафтинг по Черемошу.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно вибрати ...
Наступна новина: У Тернополі відзначили ...

КОМЕНТАРІ