Доводчики для дверей: Що це таке?

Доводчики для дверей: Що це таке?

23.11.18 12:02 0 1196

Доводчики - це універсальні прилади, які встановлюються на двері для забезпечення її плавного і тихого закривання. Такі пристрої приносять чимало користі для будинку, адже вони підвищують комфорт його мешканців. Доводчики можуть бути встановлені на двері найрізноманітнішого типу. Вони підходять для вхідних і міжкімнатних моделей. З можна встановлювати на двері зі скла, дерева, металу і пластика. Існують різноманітні варіації таких пристроїв, які підходять для одно- і двох дверних моделей. До речі, за доступною ціною доводчики для дверей можна придбати в інтернет-магазині Замочники.ua.

У багатьох потенційних покупців виникають проблеми з тим, як регулювати і як встановлювати доводчики. Розміщувати такий елемент необхідно в залежності від сторони, в яку буде відкриватися двері. Так, його потрібно монтувати на верхню частину дверної коробки або дверного полотна. Існують і такі моделі, які встановлюються прямо на підлогу. Представлена  нижче класифікація дозволить розібратися у виборі подібних конструкцій:

  1. Накладний. Вважається універсальним доводчиком, який можна встановити на переважну більшість дверей. Він може бути з важеля або ж зі ковзної тягою. Оптимально підходить для дверних конструкцій, які відкриваються лише в один бік. Відрізняється спрощеним монтуванням. Такий доводчик здатний витримати серйозні навантаження. Він гарантовано справляється з багаторічною інтенсивною експлуатацією. Монтується на верхню частину дверей або дверного полотна.
  2. Підлоговий. Менш поширений тип доводчика. Оптимально підходить для дверей з неймовірно частим використанням. Тому такі елементи прийнято встановлювати в громадських місцях. Підходить для дверних конструкцій, які відкриваються в обидві сторони. Для установки таких елементів потрібно певне місце, яке відводиться на підлозі прямо під дверима. Найчастіше для установки таких конструкцій потрібно скористатися послугами кваліфікованих фахівців.

Як вибрати доводчик?

Вибір доводчика безпосередньо залежить від подальшої сфери використання такого елемента. Перш за все варто орієнтуватися на конкретну двері, для якої планується придбання подібного об'єкта. Потрібно враховувати, як часто вона відкривається і закривається. Також варто звернути увагу і на сторону, в яку відчиняються дверна конструкція. Залежно від цього параметра варто вибирати відповідний тип подібного пристрою.

Не меншої уваги потребує і вибір оптимального виробника. Лише кільком брендам вдалося досягти колосального успіху у виготовленні доводчиків отримати повне визнання потенційних покупців. Серед них такі марки, як DORMA і GEZE. Вони виготовляють якісну продукцію по раціональної вартості.

Щоб дізнатися про особливості конкретних моделей, варто уважно вивчити відгуки попередніх покупців. Вони розкажуть про те, як проявляє себе обраний елемент протягом тривалої експлуатації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Програма «Pro бізнес»: ...
Наступна новина: О специфических ...

КОМЕНТАРІ