Сплав по Дністру,як найкращий спосіб боротьби c весняною втомою

Сплав по Дністру,як найкращий спосіб боротьби c весняною втомою

23.11.18 14:43 0 1245

Кращого місця, ніж Дністер, для швидкого відновлення сил вам не знайти. Річка, беручи свій початок у підніжжя Карпат і протікаючи територією Західної України, створює небаченої краси каньйони. Особливо мальовнича ця місцевість навесні: скелясті береги покриваються зеленню, прокидаються ще недавно скуті льодом травертинові водоспади, все вирує і переливається яскравими весняними фарбами. Побачити всю красу дністровської долини можна здійснивши сплав по Дністру.

Особливості Дністровського каньйону

За кількістю історичних пам'яток Дністер лідирує в Україні. Береги цієї річки прикрашені палацами і замками, печерними храмами і монастирями, маєтками польських магнатів і костелами.

Крім багатого архітектурної спадщини Дністер може похвалитися і надзвичайною красою. У деяких місцях берега річки, піднімаючись у висоту на 30-50 м, створюють красивий каньйон. З його вершини річка видна як на долоні.

Ще одна особливість Дністра - водоспади, їх утворюють притоки Дністра, яких тут безліч. Завдяки цим складовим відпочинок на Дністрі просякнутий особливою атмосферою, яка властива тільки цій річці.

Сплав по Дністру - відпочинок без асфальту, цивілізації і електрики

Побачити всю красу дністровської долини можна відправившись в один з турів по Дністру. Програми турів складені дуже грамотно і не дивлячись на їх насиченість (сплав, веселощів, екскурсії, а якщо дозволить погода, то і перші купання) завжди буде залишатися вільний час. Романтики водному походу додасть нічліг в наметі, спів птахів вранці і довгі розмови біля багаття ввечері.

Вирушаючи в сплав Дністровським каньйону не потрібно хвилюватися про досвід. Річка спокійна і тиха, без водних перешкод. Сюди можна навіть тим, хто жодного разу в житті не тримав весло в руках. Всі знання необхідні для сплаву Ви отримаєте на початку туру від інструктора. Він же буде Вас супроводжувати протягом всього відпочинку.

І нехай за вікном вже майже зима, планувати відпочинок на травневі свята або літо ніколи не рано. За вами трохи - ознайомитися з розкладом походів і вибрати маршрут, все інше за Вас зроблять організатори і Дністер.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Невероятная распродажа Apple
Наступна новина: Какая система фильтрации ...

КОМЕНТАРІ