Рафтинг та сплави - Від активної роботи до активного відпочинку!

Рафтинг та сплави - Від активної роботи до активного відпочинку!

24.11.18 18:44 0 2019

Кожен керівник знає, що співробітники компанії - це такий же цінний ресурс, як і основний або оборотний капітал. Компанія - це не тільки назва, логотип і їх реклама. Без хорошого колективу, який буде гармонійно працювати в команді, досягти успіху буде складно будь-якій компанії, як невеликій, так і великій.

Вже давно доведений той факт, що в атмосфері довіри та взаєморозуміння, ефективність роботи співробітників є на порядок вищою. Вони віддані спільній меті, довіряють і допомагають один одному, підстрахують в непередбачених ситуаціях. Згідно з дослідженнями, люди на своїй роботі щасливі, якщо в компанії у них є друзі-колеги. А щасливий співробітник - це високоефективний співробітник. Хороший і злагоджений колектив формується роками. Але є можливість прискорити цей процес.

Тімбилдинг - це корпоративні заходи, які спрямовані на створення згуртованого колективу за відносно короткий період часу. І активний корпоративний відпочинок на природі - один з найбільш ефективних інструментів тімбілдінга.

Активний корпоративний відпочинок - найкращий тімбілдинг

Більшу частину часу ми проводимо в офісі, вирішуючи з колегами робочі завдання. Набагато рідше ми відпочиваємо разом з колегами. Але, на жаль, корпоративний відпочинок в Україні більшістю поки все ще сприймається як виїзд кудись в ресторан або на шашлик в найближчий парк. Щось в цьому є, адже неформальна обстановка допомагає розслабитися і відійти від формалізованих офісних рамок. У той же час поняття тімбілдінга у багатьох асоціюється з іграми спортивної спрямованості. І це теж правильно, тому що спорт формує командний дух.

Але є варіанти корпоративного відпочинку, які поєднують все це і тому набагато ефективніше для формування команди. Так, активний корпоративний відпочинок на природі дозволяє не просто відпочити, а й поліпшити емоційний настрій в колективі і згуртувати співробітників в команду. Тури вихідного дня (водний туризм, рафтинг і сплави, пішохідні тури) як не можна краще справляються з усіма цими завданнями. Це відмінна можливість вирватися з міської суєти на вихідні. Такий активний корпоратив на природі запам'ятається надовго, принесе масу задоволення і вражень, а компанії принесе безліч бонусів:

  • допоможе співробітникам краще пізнати один одного;
  • створить відчуття єдності та організованості в колективі;
  • замінить конкуренцію в колективі на співпрацю;
  • навчить співробітників колективу ефективно взаємодіяти;
  • допоможе виробити довіру та порозуміння в колективі;
  • підвищить мотивацію команди;
  • посприяє виробленні командного духу;
  • допоможе психологічному розвантаженню співробітників;
  • дозволить компанії вкластися в невеликий бюджет.

Рафтинг-тури і сплави - ми всі в одному човні

Рафтинг - це, мабуть, найефективніший з усіх варіантів корпоративного відпочинку, який включає в себе всі елементи тімбилдинга. Після проведеного на рафті дня, коли успішне проходження порогів залежить від командної роботи сплавляються, навіть незнайомі між собою люди з різних відділів офісу стають друзями. А після активного дня команду чекають вечірні посиденьки і вечерю біля багаття, що сприяє розвитку почуття довіри і єднання.

Рафтинг в Україні досить добре розвинений, тому вам можуть запропонувати різні маршрути з урахуванням рівня фізичної підготовки і побажань учасників. Варто відзначити, що рафтинг для початківців доступний і новачки без проблем можуть сплавлятися. Для цього не потрібно бути спортсменом в хорошій фізичній формі. Рафтах можуть навіть діти, що вже говорити про дорослих, нехай навіть не звикли до такого виду відпочинку.

Україна багата місцями для сплавів. Це і річки Карпатського регіону, і Південний Буг, і Десна, і Случ, і безліч маршрутів, які відкриють вам Україну з нового боку:

  • Сплав по Дністру - це незабутні по красі панорами Дністровського каньйону.
  • Рафтинг в Карпатах навесні - це буря емоцій і відмінний відпочинок в унікальних гірських районах Карпат.
  • Рафтинг на Чорному і Білому Черемоші подарує незабутні враження і зарядить позитивом і енергією.
  • Хочете максимум екстриму? Рафтинг на Пруті для вас.
  • Рафтинг на Південному Бузі - це знамениті Мігейські пороги і вибух емоцій м адреналіну.

Сплавлятися можна з середини весни до самої осені. Квітень, травень і червень - це час високої води, коли рафтинг принесе максимум адреналіну. Співробітники ще довго будуть згадувати цей рафтинг тур, фото- та відеозвіти переглядати і ділитися враженнями.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Способи помститися ...
Наступна новина: Тернопільський борець ...

КОМЕНТАРІ