Чернігівських підприємців навчають основам маркетингу

Чернігівських підприємців навчають основам маркетингу

25.11.18 09:51 0 613
У рамках реалізації Програми підтримки малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки у Чернігові 23 листопада, розпочався навчальний тренінг «Агресивний маркетинг». Цільова аудиторія тренінгу – керівники та власники бізнесу, менеджери з продажів, маркетологи та менеджери з реклами.

Навчання, модератором якого виступила голова ГО «Сяйво Сіверщини», депутат міської ради Ірина Березинець, проходить за адресою вул. Преображенська, 12. А головними спікерами є маркетолог та тренер з Ізраїлю з 20-річним досвідом Леонід Гроссман та спеціаліст з навчання персоналу в галузі продажів та управління кадровим потенціалом, бізнес-тренер та практикуючий психолог Марина Кондратенко.

На початку зустрічі Леонід Гроссман відмітив, що агресивний меркетинг не несе в маси нічого негативного. Він працює за принципом Юлія Цезаря або Олександра Суворова: «Прийшов, побачив, переміг». У ньому найголовніше - натиск, швидкість, окомір. Тобто це вміння швидко реагувати на обставини, вміти пропонувати і продавати, а головне знати все про свій товар чи послугу.

Крім того, для використання техніки агресивного маркетингу продавець повинен багато тренуватися і вивчати психологію людей.

Учасники навчання також дізнаються про принципи побудови системи агресивного маркетингу, мотиви та потреби покупців, говоритимуть про помилки, які покупці не пробачають, а також про психологічні аспекти продажів.

Загалом у рамках міської Програми підтримки малого та середнього підприємництва цього року проведено вже чотири семінари та тренінги для чернігівських підприємців.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Уряд вніс зміни до ...
Наступна новина: У рамках акції будівлю ...

КОМЕНТАРІ