На Тернопіллі степан Барна перевірив роботу оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди

На Тернопіллі степан Барна перевірив роботу оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди

26.11.18 08:21 0 1302
Тернопільська область має важливе логістичне значення. Через наш регіон проходять ключові автомагістралі як державного так і міжнародного рівня. Саме тому дороги краю повинні безперебійно функціонувати у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час тренувань з підготовки до реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Для покращення роботи у випадку надзвичайних ситуацій Степан Барна передав сучасний квадрокоптер Управлінню ДСНС у Тернопільській області, за допомогою якого рятувальники зможуть оцінювати рівень небезпеки та спостерігати за рухом на дорогах.

Очільник області оглянув техніку, що працюватиме на автомагістралях у випадку негоди, а також ознайомився з готовністю усіх служб цивільного захисту населення. Крім того, перевірив роботу мобільного оперативного штабу з пунктом обігріву. Штаб координуватиме роботу щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території області в осінньо-зимовий період.

«Усі без винятку служби цивільного захисту населення повинні додатково проаналізувати матеріально-технічну складову оперативного штабу. Це означає, що забезпечувати ліквідацію наслідків негоди повинні бути готовими всі 460 одиниць спецтехніки. Особові склади ДСНС та служб цивільного захисту населення у разі потреби мають вчасно прийти на допомогу людям. Важливою є також чітка координація дій усіх служб у районах області», - наголосив голова облдержадміністрації.

Також Степан Барна зазначив, що цьогоріч з обласного бюджету було виділено майже мільйон гривень, а також ще 500 тисяч гривень з місцевих бюджетів на підтримку та переоснащення служб цивільного захисту населення.

Нагадаємо, 26-27 листопада на території області очікується погіршення погодніх умов. Синоптики прогнозують мокрий сніг та ожеледицю.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1500309393405974

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Під час Голодомору на ...

КОМЕНТАРІ