Як правильно вибрати жіночу сумку?

Як правильно вибрати жіночу сумку?

26.11.18 16:33 0 3375

Ідеально підібраний аксесуар задає стиль образу. Серед безлічі пропозицій, брендових, модних, зовсім нових і просто практичних загубитися зовсім не складно. Але щоб не робити помилок, досить скласти для себе особисті правила - як вибрати сумку. Їх, як відомо не буває занадто багато, повсякденні, вечірні, для шопінгу і подорожей. І навіть просто для настрою, в будь-якому випадку аксесуари варто підбирати дуже продумано, використовуючи прості, повірені часом істини навіть для самих свіжих трендів. До речі, придбати якісні жіночі сумки можна в інтернет-магазині smartbag.

Як вибрати сумку вашої мрії: Шкіра та замша

Незважаючи на стиль, моду і бирку іменитого виробника, вона повинна бути зручною. А значить точно відповідати не тільки іміджу, а й способу життя. Найбільш складно вибрати повсякденні аксесуари.

Цікаві, і, що не маловажно - практичні, з цієї точки зору, лінійки моделей в стилі casual. Оцініть обсяг тих речей, без яких ви не зможете обійтися протягом дня - цим визначається обсяг аксесуара.

А ось дорогому і якісному матеріалу при виборі такої сумки варто приділити особливу увагу. Рівних в цьому відношенні немає натуральної шкіри, її плюси не тільки в шляхетність, але і в «умінні» красиво старіти. Тренди на аксесуари змінюються не так стрімко як на одяг, а ідеально підібрана сумка може відмінно прослужити вам не один рік.

Альтернативою може стати замша, це не тільки модно, а й завжди незвично, але замша значно примхлива у догляді, цей факт теж не варто випускати з уваги. І тим більше, вирішуючи як вибрати жіночу сумку як «базовий» аксесуар не варто вибирати текстиль - він, безумовно, простить образ.

«Золота середина» при виборі жіночої сумки

Простота - запорука елегантності. Це твердження якнайкраще відповідає на складне питання «яку сумку вибрати?». Класика, при всій її принадності, на жаль, додає віку і строгості образу, відверто авангардні моделі підійдуть, тільки якщо ваш гардероб збудований в аналогічному стилі.

«Золота середина», яка з року в рік з'являється в титульних колекціях - аксесуари м'яких форм середнього розміру з двома ручками середньої довжини. Декор таких моделей мінімальний, це може бути логотип або об'ємні накладні кишені, контрастна відстрочка або ефектна пряжка.

Носити їх можна як на згині ліктя, так і на плечі, в залежності від загального настрою ансамблю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кредитование в компании ...
Наступна новина: Врізні замки: Види та ...

КОМЕНТАРІ