Чому варто купити шафу купе від виробника

Чому варто купити шафу купе від виробника

27.11.18 14:43 0 3330

Сучасні вбудовані меблі підходять для оформлення будь-якого простору. Стильна вітальня або затишна спальня, функціональна дитяча або вільний передпокій - купити шафи купе Київ в якості прекрасного доповнення інтер'єру можна для всіх приміщень. Чим же пояснюється успіх цих моделей на меблевому ринку?

Якість

По-перше, це гарантована якість. Технології та матеріали, які використовуються при виробництві вбудованих меблів, забезпечують високу якість шаф-купе та їх повну безпеку для здоров'я людини. Купуючи звичайний двостулковий шафа, ніколи не можна бути впевненим у тому, що покриття поверхні не містить шкідливих речовин. Особливо актуальним це стає при виборі моделей для дитячої кімнати. Шафи-купе від виробника - це не тільки екологічно безпечна, але і надійні меблі для дому та офісу. Кріпильні елементи та особливості складання роблять продукцію надзвичайно стійкою до підвищених навантажень навіть при зберіганні великих і великовагових речей.

Місткість

Тут же варто сказати про другу основну гідність вбудованих шаф-купе - їх значна місткість. Раціональне внутрішнє наповнення варіативне. Залежно від того, в якому приміщенні буде встановлена шафа та які речі там передбачається зберігати, розташування полиць, ніш і скриньок всередині варіюється.

Навіть якщо модель представлена в комплектації економ класу, в ній легко розміститься складаний спортивний тренажер, прасувальна дошка, сушарка для білизни або пилосос. Такі предмети є в будь-якому будинку, проте не варто залишати їх на увазі, коли вони не використовуються за прямим призначенням - це створює відчуття безладу та порушує гармонійність інтер'єру. Сучасна шафа-купе (кутова або стандартної конфігурації) вирішує цю проблему завдяки тому, що всередині вона набагато просторіша, ніж це може здатися на перший погляд. Її зовнішня компактність оманлива.

Як правило, одна з дверних панелей робиться дзеркальною, що дозволяє візуально розширити кімнату та зробити її світлішою й візуально просторішою. Плавність та чіткість ліній надає конструкції шафи легкість. Конкретну модель можна оснастити закругленими зовнішніми поличками, на які дуже зручно ставити фоторамки, невеликі картини або статуетки. Таким чином, зі звичайного місця для зберігання речей шафа-купе перетворюється в витончене і стильне доповнення інтер'єру.

Матеріали

Багатий вибір матеріалів (вініл, шкіра, тканина або скло), які використовуються для виробництва і обробки, дозволяє створити неповторний дизайн. Хто сказав, що місткий шафа-купе - це просто дерев'яна конструкція? Це абсолютно виключено. Шафи-купе від виробника являють собою гідні та ефектні сховища речей: одягу, взуття, іграшок або навіть побутової техніки. При цьому конструкції не виглядають громіздкими та примітивними, так як при створенні унікальних моделей за індивідуальними ескізами враховується оптимальне поєднання функціональності та естетичності.

Наповнення

Для кожного інтер'єру конструктори та дизайнери допоможуть підібрати підходящий за внутрішнім наповненням варіант і оформлять його з урахуванням модних стильових рішень. Це дозволить не тільки прикрасити інтер'єр, але також розширити простір і назавжди забути про безлад. Купити шафа-купе - значить забезпечити за його дверима збереження своїх речей. Професійний монтаж запобіжить ймовірність проникнення всередину конструкції пилу та бруду.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги оренди автокрана
Наступна новина: Светодиодные лампы G9: ...

КОМЕНТАРІ