Сплав по річці Дністер: Чому варто здійснити?

Сплав по річці Дністер: Чому варто здійснити?

27.11.18 21:30 0 1140

Сьогодні все більше людей віддають перевагу відпочинку на природі, тому різноманітні агенства пропонують величезну кількість турів. Такі тури добре підходять для ознайомлення з таким видом активного туризму як сплав по річці Дністер. Хоча сплав по Дністру є активним видом туризму, він є на 100 % безпечним. Ця спокійна, без порогів річка є дуже красивою, ще не забрудненою виробничими відходами життєдіяльності людей.

Такий вид відпочинку можна розглядати як ЕКО туризм з легким рівнем складності. Сплавлятися Дністром можуть туристи без професійних навичок і умінь - всі необхідні знання туристи отримують вже на березі каньйону річки Дністер під час інструктажу. Сплав по Дністру як відпочинок під силу кожному, сплавлятися можна як молодим, літнім людям, так і сім'ям з дітьми.

Туристичні фірми пропонують сплави різнеої тривалості, найпопулярнішим з яких є одноденний. Це гарний і насичений маршрут сплаву по річці Дністер, при якому ви відвідайте Джуринський водоспад, Червоноградський замок, костел Діви Марії а також Дністровський каньйон. Ви побачите та ознайомитеся з численними красивими пейзажами, сріблястими водоспадами, цілющою джерельною водою.

Головна перевага одноденного маршруту заключається в тому, що він закінчується в Заліщиках. Тут вам і зручна автотранспортна розв'язка, поблизу залізничний вокзал, і нічліг в готелях, хостелах міста, що доступний для групових турів або ж групи можуть продовжити свій рух в сторону Карпат, Чернівців тощо... Даний одноденний тур може проводитися в будь-який зручний для Вас час і день, попередньо погодивши всі необхідні питання також кожен турист може окремо проявляти бажання і долучатися до не повністю набраних груп.

Висновки

Отже, якщо ви вирішили втікти подалі від всіх новомодних гаджетів і зручностей та стати єдиним цілим з природою, тоді вам варто відкласти всі ваші справи, запросити друзів та здійснити сплав по річці Дністер. Повірте отримані враження залишаться у вашій пам'яті на все життя!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Особенности структуры ...
Наступна новина: 3 переваги Uber перед ...

КОМЕНТАРІ