3 переваги Uber перед звичайними службами таксі

3 переваги Uber перед звичайними службами таксі

27.11.18 22:31 0 1117

Оскільки сервіс Uber продовжує розширювати свою присутність в нашій країні, я як користувач з певним стажем вирішив написати статтю про те, які переваги має Uber в порівнянні зі звичним службами таксі і чому я рекомендую його використовувати.

Для тих, хто ще не знає, що таке Uber, коротко скажу, що по суті це - сервіс таксі тільки без диспетчерської служби. Замість неї є мобільний додаток, яке встановлено як у клієнтів, так і у водіїв.

Подробиці я думаю ви самі знайдете в Інтернет (наприклад, багато цінної інформації можна знайти на сайті moyuber.ru). У перший раз я скористався Убер приблизно рік тому, коли він тільки прийшов в Україну і з тих пір я користуюся ним регулярно.

Які ж переваги у Убера перед традиційними службами таксі?

  1. Почнемо з того, що Uber - це глобальний сервіс. Він є майже в кожному великому місті Європи і Америки і працює скрізь однаково. Тобто, якщо ви подорожуєте, вам не потрібно турбуватися про пошук локальної служби таксі, тому що можна скористатися вже встановленим додатком Uber. Правда, тут варто зробити застереження, що зрозуміло вам знадобиться інтернет з'єднання для того, щоб викликати машину.
  2. Другий плюс Убера в зручних способах оплати. У приберіть можна розраховуватися як готівкою, так і банківською картою. І те, що можна розраховуватися карткою, це - дуже зручно. Ви можете заперечити, що деякі служби таксі також надають таку можливість, але насправді далеко не всі. До речі, деякі люди бояться підв'язувати до аккаунту свою банківську картку. Але мені здається, що для такої великої компанії як Uber не має ніякого сенсу жертвувати своєю репутацією і використовувати вашу карту або дані не за призначенням. До того ж є ліміти і на крайній випадок служба безпеки вашого банку. Дуже зручно і те, що якщо у вас в акаунті Uber підв'язана електронна пошта, то вам після кожної поїздки будуть приходити квитанції. Я зіткнувся з проблемою, що дуже мало водіїв служб таксі можуть виписати вам чек або квитанцію. Тому якщо вам потрібно відзвітувати за транспортні витрати перед вашою організацією, то Убер - це однозначно ваш вибір.
  3. Ну і третій плюс це - звичайно ж, система відгуків і рейтингів, яка дозволяє вам залишати зворотний зв'язок і покращувати рівень сервісу Uber. Це відмінна ідея, але якщо чесно, з досвіду України у мене поки є сумніви на рахунок того, як вона працює на практиці. Мені здається, що питання про те, який водій і на якому автомобілі до тебе приїде - в приберіть поки що питання везіння. До речі, задумавшись про це, я спробував згадати найгірші і найкращі машини, які мені траплялися. І що цікаво, я дуже швидко згадав найгірші, але практично не зміг згадати найкращі. Найгірше авто яке мене везло був Опель Вектра з 90-х з брудним салоном і водієм який був, напевно, молодше цього авто. Дуже часто насправді приїжджають Ланоси, правда акуратні. З найкращих авто можу пригадати Мерседес S-класу, не найновіший. Кілька разів приїжджав Фольксваген Транспортер. Правда, варто відзначити, що я користуюся сервісом UberX, тобто звичайним класом авто.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сплав по річці Дністер: ...
Наступна новина: Олександр Авраменко провів ...

КОМЕНТАРІ