Трендовий відпочинок: Рафтинг

Трендовий відпочинок: Рафтинг

28.11.18 14:06 0 1609

Активні види водного туризму знаходяться на піку популярності. Серед варіантів відпочинку на природі лідирує спортивний сплав по річці - рафтинг Львів. Ціна на тури варіюється в залежності від кількості осіб і насиченості програми.

Переваги рафтингу в Україні

Рафтинг в Україні нічим не гірше закордонного. Бурхливі карпатські річки забезпечують достатній рівень екстриму, навесні сплави досягають 4-го рівня складності з 6-ти. Рафтинг на Бугу більш спокійний, хоча і тут є чим здивувати навіть бувалого водного туриста.

Екстремальний відпочинок

Спортивний сплав по річці з подоланням порогів, шевер, валів, воронок і бочок - інакше кажучи рафтинг. Екстрім, адреналін і перевірка себе на міцність додаються. Як і 3-разове харчування, організований табір, робота інструктора і повний комплект спорядження. Судном для сплаву є рафт - надувний човен спеціально призначена для водного туризму.

Активний відпочинок на природі

Недовгий сплав по тихій воді основний з метою відпочити та трішки попрацювати веслами. Цей вид відпочинку підходить для всіх, не вимагає певної підготовки й гарантовано подарує вам приємні відчуття. Сплав по Південному Бугу на двухкорпусних катамаранах, проходження легких порогів, надзвичайно мальовничі місця стоянок, екскурсії, їжа на вогнищі та активна програма розваг в таборі - це те що потрібне для релаксу після робочого тижня.

Днювання та ночівля

Ви можете замовити багатоденний тур, а значить стоїть питання ночівель та й стоянок. Якщо маршрут довгий, а тур більше ніж на 3 дні, один день віддається на днювання. Це означає, що в цей день ви не сплавляєтеся, а відпочиваєте на природі - купаєтеся, засмагаєте, гуляєте, ходите на екскурсії.

У вас на вибір є 2 варіанти стоянок:

  • Кемпінг. Організори туру слідкують за роботою наметового табору, у вас будуть намети для сну, обладнане місце для їжі та посиденьок, зручний спуск на воду.
  • Садиби. Спеціальна пропозиція для тих людей, які вибрали рафтинг в Карпатах. Вони будуть проживати в комфортабельних опалювальних будиночках з гарячою водою та затишною їдальнею.

Що робити якщо я не вмію плавати?

Це не означає, що рафтинг, сплави та активний відпочинок влітку на воді не для вас. Виберіть для себе менш екстремальний одноденний тур по Південному Бугу і обов'язково попередьте інструктора. У будь-якому випадку, навіть якщо ви впадете в воду, ви не втонете, адже на вас буде рятувальний жилет. Але до проходження серйозних сплавів по річках Карпат вас не допустять.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Управляюча ...
Наступна новина: Відшкодування шкоди при ДТП

КОМЕНТАРІ