Заміж за іноземця: Що потрібно знати?

Заміж за іноземця: Що потрібно знати?

30.11.18 16:34 0 1469

Вийти заміж за іноземця сьогодні простіше, ніж здати на права. Українки - красиві, а сайтів знайомств - сотні. Але ця перспектива не може здаватися абсолютно безхмарним. Відносини з іноземцем сповнені своїх особливостей. Давайте поговоримо про це детальніше, а розповість нам всі нюанси адвокат Кирил Барашков: https://marry.in.ua/, який безпосередньо займається оформленням шлюбів з іноземцями.

Для гармонійних відносин в міжнародному шлюбі потрібно враховувати кілька важливих сфер, в яких ваші з ним культури можуть відрізнятися. І враховувати мало, потрібно їх проговорити, обговорити і знати загальні думки на цей рахунок. Ось про що треба знати, перш ніж присвятити себе відносинам з іноземцем:

Релігія

Ступінь релігійності вашого потенційного чоловіка і вашу особисту потрібно в першу чергу зрозуміти і, що не менш важливо, прийняти. Чи готові ви прийняти його віру? А він вашу? Та й взагалі, чи буде це потрібно. На релігійному грунті відбувається багато непорозумінь (в кращому випадку). Радимо дуже близько ознайомитися з канонами і звичаями перш, ніж взагалі вступати в стосунки з чоловіками іншої віри. Навіть якщо ваш майбутній чоловік не дуже віруюча, потрібно дізнатися, як справи з його батьками та близькими друзями. Як ви будете виходити заміж за іноземця, за чиїми звичаїв та обрядів, в якій церкві і за традиціями якої країни & mdash; питання не менш важливі.

Сімейні цінності

Сімейний статут - це і є той фундамент, на якому ви будете будувати шлюб. Зрозуміти свою роль в сім'ї в міжнародному шлюбі буває дуже легко і просто, а буває важко. В одній культурі дружина - це в першу чергу мати (значить, буде у вас чим більше дітей, тим краще). В іншій - це як чоловік, тільки жінка (і буде у вас все порівну: доходи і витрати, робота і діти). А подекуди чоловіка - це просто дружина (вибачте, не просто, а улюблена, красива, найдорожча дружина, і будуть вас носити на руках). А подекуди немає. І крапка.
Дізнайтеся про те, які ролі ви і ваш чоловік будете грати. Це легко зробити, просто глянувши на статут сім'ї його батьків. Або ще простіше, запитавши його самого. Адже виходячи заміж за іноземця або за українця, відносини будуються на довірі і розумінні. Сюди ж додамо питання про виховання дітей. Який віри вони будуть? Яким мовам навчатися і, власне, які імена будуть носити?

Культура і мова

Мовний бар'єр - це вам не жарти. Запитайте, чи буде майбутній чоловік вчити ваш язик? Якщо так, то це любов! Якщо немає, то ще краще, не розумітиме, що ви розповідаєте подрузі і мамі. Припустимо, ви обидва говорите англійською, ламаною, недосконалому, неважливо. Але труднощі перекладу для ваших батьків і його батьків ніхто не відміняв. Невміння правильно розуміти і пояснюватися зі свекрухою загрожує проблемами. Що стосується культури, то це про кіно, яке ви дивилися в дитинстві, про музику, яку слухаєте, про одяг, який носите і про їжу, яку будете один одному готувати (або, на жаль, не будете). Це здорово, якщо заради чоловіка ви будете носити сарі, слухати індійські наспіви і перекручуватися з перцем чилі в своїх млинцях. А якщо немає?

Перш ніж приймати пропозицію вийти заміж за іноземця, потрібно поговорити про те:

  1. де ви будете жити;
  2. якою мовою будете говорити в присутності один одного;
  3. як часто будете відвідувати свої родини;
  4. хто буде готувати та юнацтва;
  5. як назвете дітей і яку віру вони будуть сповідувати;
  6. скільки ви хочете цих дітей;
  7. як будете святкувати релігійні свята;
  8. як будете відзначати сімейні свята.

Питань має бути багато і різних, навіть на перший погляд дивних і абсурдних. Запишіть питання і відповіді партнера (на всякий випадок). Та й свої власні. Перечитаєте в день золотого весілля та посмієтеся.

Виходячи заміж за іноземця, будьте готові до сюрпризів і нових відкриттів його культури. І самі будьте відкриті. Найважливіше правило міжнародного шлюбу: вчіть один одного з собою поводитися. Як прийнято, а що не варто, що ви любите, а чого не готові прийняти. Вкажіть межі своїх особистих можливостей як людини і як подружжя. Говоріть, говоріть, говоріть на всіх мовах і на мові почуттів і емоцій.

Міжнародний шлюб, як і звичайний шлюб, вимагає зусиль, але тільки ще більше. Бажаємо вам взаєморозуміння і терпіння!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Сплав по гірській річці ...

КОМЕНТАРІ