Тюнінг BMW X5 F15

Тюнінг BMW X5 F15

30.11.18 19:49 0 1234

Діловий і стильний BMW X5 в кузові F15, буквально півроку тому став володарем нового оригінального аеродинамічного обважування Hamann BMW X5 F15. І тепер, вдосконалений в своїй зовнішності, цей могутній люксовий кросовер вже з першого погляду підкорює серця прихильників іменитого німецького виробника. Більш того, красиво «одягнений» позашляховик може значно поліпшити свої аеродинамічні та технічні характеристики.

Сьогодні, тюнінг студії пропонують Вам скористатися унікальною можливістю швидко і якісно змінити зовнішність свого улюбленця. Кваліфіковані майстри встановлять абсолютно новий передній бампер, який передбачає оригінально оформлені протитуманні фари і світлодіодна оптика Led, безсумнівно, Вам припаде до душі. На додаток дизайну нового екстер'єру можна встановити бічні пороги і дифузор заднього бампера, підкреслюючи тим самим досить виразну мускулатурную рельєфність кузовних елементів. Але, зрозуміло, це ще далеко не все.

Щоб завершити розпочате, Ви можете замовити установку додаткових «наворотів». Якщо ви хочете додати автомобілю агресивності, Вам знадобиться спойлер переднього бампера на вибір під фарбування або виконаний з карбону. А якщо цю агресивність захочете направити в більш спортивне русло, то в цьому Вам допоможе спойлер на дах авто.

До слова сказати, вбудована вихлопна система з насадками, виконаними в двох варіаціях, хром або карбон, в даному випадку доведеться як не можна до речі. Подвійні насадки глушника з двох сторін не залишать сумнівів в характері і намір вашого BMW X5. І звичайно ж, багатоспицеві колісні диски фірми Hamann, які будуть покривати оригінальні розширювачі колісних арок, підкреслять стрімкість, впевненість і динамічність образу вашого кросовера найкращим способом.

Звертатись варто лише до фахівців, оскільки вони мають досить великий професіоналізм і досвід роботи в даній сфері діяльності. Незалежно від поставлених цілей і завдань, вони виконають свою роботу якісно та швидко.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сплав по гірській річці ...
Наступна новина: Ортопедичні матраци ...

КОМЕНТАРІ