Ортопедичні матраци українського виробника

Ортопедичні матраци українського виробника

30.11.18 20:18 0 1251

Сучасний ринок приладдя для сну заповнений величезний кількістю продукції українського виробництва, яка безперечно є найкращою і ні чим не поступається аналогічним товарам зарубіжних виробників. Українські матраци від провідних вітчизняних виробників виготовляються на основі новітніх інноваційних технологій з використанням тільки сучасних матеріалів і наповнювачів. При цьому на українські ортопедичні матраци поширюється довгострокова гарантія від виробників, тому покупець може бути впевнений у високій якості пропонованої продукції. До речі, купить матрас украинского производства можна в інтернет-магазині https://if-matras.com/.

Ще однією незаперечною перевагою українських матраців є приваблива ціна, що робить спальне приладдя вітчизняного виробництва доступними всім категоріям населення. При цьому асортимент українських матраців досить значний: вибирати можна за рівнем жорсткості, по типу наповнювача, по максимальній межі навантаження і цілої низки інших важливих параметрів.

Особливості та відмінності українських ортопедичних матраців

Особливу увагу українські виробники приділяють якості і комфорту ортопедичних матраців. Вже давно доведено, що здоров'я людини безпосередньо залежить від якості сну і спального місця, на якому він проводить ночі. Тому вітчизняні медики та інженери проводять величезну кількість досліджень і розробляють нові технології і матеріали, які успішно застосовуються у виробництві ортопедичних матраців.

Спальне приладдя вітчизняного виробництва відрізняються практичністю, надійністю, економічність, безпекою і високою якістю виконання. Незалежно від того який саме матраци ви оберете - для дорослої людини, для новонародженого малюка або для людини у віці, як українкою продукції сумніватися не доводиться.

Завдяки цьому все більше українських споживачів віддають перевагу ортопедичних матраців вітчизняного виробництва. І це цілком обгрунтовано, оскільки українські спальне приладдя володіють не тільки доступною ціною, але і масою перевага серед яких:

  • Високі ортопедичні показники. Для виготовлення матраців вітчизняні виробники використовують тільки найсучасніші матеріали і наповнювачі, а також інноваційні пружинні системи і комплектацію. Завдяки збалансованому поєднанню настильного матеріалу і використанню якісних пружинних блоків ортопедичні українські матраци володіють високим ортопедичним ефектом, забезпечують оптимальну підтримку хребта і створюють комфортні умови для здорового нічного відпочинку.
  • Екологічність. Всі матеріали і наповнювачі, які використовуються у виробництві українських матраців, повністю нешкідливі для людини і відповідають сучасним стандартам якості і безпеки, що підтверджується сертифікатами і іншими дозволеними документами.
  • Доступність. Завдяки використанню класичної пружинної системи "Боннель" українським виробникам вдалося зменшити вартість продукції і при цьому зберегти її якісні і оздоровчі властивості.
  • Комфортність. Особливу увагу українські виробники приділяють комфорту своїх виробів. Так чохли українських матраців виготовляють з якісного високоміцного жаккарда або еластичного трикотажу, який добре пропускає повітря, забезпечує необхідний повітрообмін вироби і створює максимально комфортні умови для здорового сну.
  • Додаткові опції. Для підвищення комфортності в українських матрацах передбачені додаткові опції, наприклад кліматичний ефект, "аератори" або ефект "пам'яті".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тюнінг BMW X5 F15
Наступна новина: Эффективно система ...

КОМЕНТАРІ