На Тернопільщині відновили навчання підрозділів територіальної оборони

На Тернопільщині відновили навчання підрозділів територіальної оборони

01.12.18 09:07 0 684
Навчання підрозділів територіальної оборони Тернопільщини продовжуються. свої вміння, витримку та військові навички тренували Збаразький район та місто Тернопіль. Такі навчання для нашої області уже традиційні. Відновили їх у зв'язку із введенням воєнного стану в десяти регіонах України. Тернопільщина, нагадаємо, до цього переліку не входить.

Мета навчань – вишкільна підготовка військовозобов'язаних, навчання поведінки в умовах ведення бойових дій та під час служби на блокпостах. Також під час навчань удосконалюють навики використання стрілецької зброї. Інструктори проводять заняття з основ медицини й тактичної підготовки.

« ми відновили навчання. Надалі вони продовжаться для всіх районів без винятку, адже ми повинні удосконалити військові навики тих, хто перебуває на обліку бригади територіальної оборони та продемонструвати готовність захищати Україну і Тернопільщину», – наголосив голова ТОДА, а також голова Ради оборони, керівник зони територіальної оборони області Степан Барна.

Як поінформував начальник штабу зони територіальної оборони краю Олександр Скумбрій, у зв'язку з підвищенням бойової готовності, вишколи проводитимуть кожного тижня, аби залучити якомога більше людей і якнайкраще підготувати уже сформовані підрозділи.

«Запрошуємо усіх військовозобов'язаних, призначених у резерв другої черги, долучитися до участі у таких навчаннях. Будьте спокійні, за межі області ніхто виїжджати не буде. Заняття проводитимуть у навчальному центрі в селі Біла», – зауважив він.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1508897999213780&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ