Як отримати кредит онлайн на карту срочно і без відмови

Як отримати кредит онлайн на карту срочно і без відмови

01.12.18 11:17 0 1714

У 2018 році фінансова допомога може знадобитися раптово, а часу на пошук коштів може не бути. Замість того, щоб шукати гроші в борг чи марнувати час у банківських чергах, потрібно звернутися до компаній, що гарантовано видадуть кредит онлайн на карту срочно і без відказу – МФО. Подібні організації набули величезної популярності на фінансовому ринку та поширилися по всій Україні.

Основою концепції мікрокредитування є видання позик на невеликий термін з щоденними відсотками. Основні плюси – швидкість отримання коштів та низький рівень вимог до позичальників.

Для того, аби отримати гроші потрібно мати лише паспорт, ідентифікаційний код платника податків та можливість відсканувати чи сфотографувати їх. Після цього залишиться тільки заповнити спеціальну анкету на сайті та дочекатися надходження фінансів.

Чому люди отримують відмову в кредиті

Не дивлячись на високу лояльність МФО до клієнтів, низький рівень вимог та спрощений порядок отримання позики, кредитори все ж можуть не дати гроші в кредит на карточку.

Сервіс Леді-Гроші допоможе розібратися у причинах відмов:

  1. Зазвичай мікрокредитні організації не звертають увагу на кредитну історію позичальників, але у випадках, коли клієнт вже має непогашене заборгування перед саме цією компанією або її партнерами, то йому відмовлять у фінансовій допомозі.
  2. Позичальник може наразитися на відмову, якщо не відповідає вимогам кредитора, тобто не має реєстрації, є неповнолітнім або не є громадянином України.
  3. Жорсткий відказ у видачі позики отримають люди, що намагатимуться ошукати МФО або вже колись це робили.
  4. Також відмовити можуть через звичайний людський фактор, наприклад, невірно заповнену заявку.

Що потрібно для отримання грошей

Не дивлячись на величезне різноманіття мікрокредитних організацій та їх умов, деякі вимоги, що висувають компанії до позичальників повністю співпадають. Щоб гарантовано отримувати кредити онлайн на картку без відмов, потрібно:

  • бути громадянином України;
  • відповідати віковим рамкам, що сталять кредитори (як правило, не молодше 18 років та не старіше 75);
  • мати постійне житло на території України (бажано, в одному регіоні з відділеннями МФО, до якого звернулися);
  • не мати непогашених боргів у кредитора та його партнерів;
  • потрібно максимально уважно заповнювати анкети та не допускати помилок (особливо у написанні банківських реквізитів);
  • записувати у заяві достовірну та докладну інформацію про себе.

Не слід намагатися шахраювати. Якщо немає впевненості у позитивному рішенні, то краще подати заявки у декілька різних МФО – одна з них точно погодиться надати грошову допомогу.

Необхідні документи

Основним мінусом банківських кредитів є необхідність збору великої кількості документів та довідок. Мікрокредитори працюють по іншій схемі, убезпечуючи свої фінанси через відносно невеликі суми позик, короткий термін та велику відсоткову ставку, тож для отримання коштів знадобляться лише паспорт з реєстрацією та ідентифікаційний код платника податків.

Однак, клієнтам, що вирішать скористатися онлайн-кредитуванням слід пам'ятати про необхідність сканування чи фотографування документів задля подальшого оформлення.

Список найкращих МФО в Україні

Люди, що вирішать взяти кредит на картку без відмови, неодмінно зіткнуться з проблемою вибору найкращої МФО з найбільш вигідними умовами. На даний момент найпопулярнішими є:

  • AlexCredit;
  • KF.UA;
  • MoneyVeo;
  • Dinero.ua;
  • SOSCREDIT.

Але існує велика кількість інших, не менш хороших компаній. Правильно обрати кредитора можна на сайті lady-groshi.com.ua, який пропонує докладне та чесне порівняння найвідоміших кредитних організацій України за багатьма критеріями та допомагає оформити позику.

Слід тільки увійти на головну сторінку, уважно прочитати умови видачі фінансів та розпочати оформлення заявки на отримання коштів.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ