Чому варто поїхати в тур до Львова?

Чому варто поїхати в тур до Львова?

01.12.18 16:38 0 2216

Львів є одним з найбільш особливих міст в Україні. Здається, що це місто не підвладне ніяким законам часу і до сих пір наповнене старовинною атмосферою казкових вузеньких вуличок. У Львові ви зможете не тільки гуляти по вулицях і відпочивати в одній з численних міських кав'ярень, а й відвідати його пам'ятки, що дозволить вам дізнатися це місто в повній мірі.

Екскурсії

Львів є містом величезної культурної, архітектурної та літературної спадщини. Для того, щоб відвідати всі визначні пам'ятки цього прекрасного міста може не вистачити й місяця. Тому найкращим вибором для знайомства зі Львовом є оглядова екскурсія по місту. Вона дозволить вам відвідати культові релігійні споруди Львова, що належать до різних конфесій, які є надзвичайно гарними архітектурними пам'ятками.

Центром середньовічного Львова, звичайно ж, є площа Ринок. Тут ви зможете побачити Ратушу, а також резиденцію єпископів і королів Польщі. Вам розкажуть багато цікавої інформації про ці місця. Подорожуючи по центральних проспектах, ви прийдете на Марійську площу, яка вразить вас надзвичайно красивою скульптурою Діви Марії. Даному зображенню моляться як православні, так і католики.

Тури

Безумовно, для того щоб повністю пізнати Львів однієї оглядової екскурсії дуже мало. Тому ви можете вибрати один або кілька з численних тематичних екскурсійних турів по місту. Не знаєте де його можна замовити? Для цього потрібно просто перейти на сайт https://mtourism.com.ua/ та зареєструватися. Це може бути відвідування замків в околицях, поїздка по єврейських місцях Львова, екскурсія в школу писанкарства та багато іншого. Кожен зможе вибрати той варіант, який найбільше буде йому до душі. У будь-якому випадку ви навряд чи пошкодуєте про витрачений час.


Львів є відмінним місцем для уїк-енду. Це дивовижне місто з австрійською та середньовічною історією, екскурсії по ньому не зможуть вас залишити байдужим, а захоплюючі розповіді професійних гідів і зовсім змусять вас закохатися в це прекрасне місто. Якщо ви відвідаєте Львів, то ваша поїздка в будь-якому випадку буде цікавою, захоплюючою та насиченою. Ви отримаєте море позитивних емоцій, а захват від проведеного у Львові уїк-енду будете згадувати протягом багатьох років.

Переваги турів до Львова:

  • ніяких нічних переїздів;
  • подорож групи на комфортабельному автобусі;
  • цікава та насичена екскурсійна програма;
  • екскурсії проводять тільки професійні гіди.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке модульні картини?
Наступна новина: Мужские кроссовки Nike Air ...

КОМЕНТАРІ