7 ключових особливостей движка OpenCart

7 ключових особливостей движка OpenCart

02.12.18 20:39 0 1504

Так уже повелося OpenCart - найулюбленіший в Росії движок інтернет магазинів і не спроста: він 100% безкоштовний, він 100% русифікований, до нього безкоштовно можна підключити російські платіжні системи
легко знайти фрілансера для адаптації під свої потрібні. Саме тому, якщо ви хочете з мінімальними фінансовими вкладеннями запустити інтернет-магазин в Росії, то вам однозначно варто вибирати OpenCart (до речі, тут ви можете прочитати ліцензійну угоду).

Коли ви замислюєтеся про власний інтернет-магазині, то перед вами постає нелегкий вибір:

  • Можна використовувати один з сервісів оренди інтернет-магазинів, де обіцяють повну підтримку російського законодавства і інтеграцію з усіма російськими сервісами, але за певну аренддную плату щомісяця.
  • Або можна використовувати безкоштовний движок, який потрібно самостійно встановити на хостинг і допив для інтеграції з російськими сервісами. Це викликає страшну головний біль і лякає своєю неможливістю.

І тут хочемо вас порадувати: якщо ви використовуєте OpenCart, то встановити його на хостинг ви зможете самостійно хвилин за 10 (ось наша докладна інструкція). А для інтеграції з російськими сервісами нічого допілівать не потрібно - все вже є, причому від офіційних розробників:

  1. Яндекс випустила офіційний плагін для підключення Яндекс.Касси до OpenCart.
  2. Сервіс відстеження доставки liveinform теж має безкоштовний модуль для OpenCart.
  3. Самий популярний сервіс онлайн чату jivosite.ru теж має для нього плагін.

Загалом все більш менш великі сервіси пов'язані з інтернет-магазинами в першу чергу роблять інтеграцію саме з OpenCart і у них завжди знайдеться плагін для цього движка!

Крім того великі хостингові компанії, у яких усть послуга установка движка в 1клік, обов'язково дозволяють встановити OpenCart. Це теж говорить про високу популярність і затребуваність движка в Росії.

Для кого найкраще підходить OpenCart?

Так як OpenCart движок безкоштовний - він ідеально підходить тим хто вирішив запустити інтернет-магазин безкоштовно.

Тільки подумайте: на початковому етапі ви витратите тільки на доменне ім'я: це 140 руб / рік і хостинг: близько 120 руб / міс. Все інше ви отримаєте безкоштовно:

  • сам движок безкоштовний;
  • русифікація безкоштовна;
  • плагіни забезпечують роботу в россии безкоштовні;
  • шаблон йде в комплекті з діжком безкоштовний (до речі дуже не поганий).

Такий простий і безкоштовний движок найкращим чином підходить всім хто вирішив відкрити бізнес без вкладень або тим хто поки працює на офіційній роботі і пробує свої сили в підприємництві.

Так само OpenCart буде цікавий тим хто не имет досвіду роботи з двигунами, т. Е. Для тих хто запускає магазин вперше, тому що він має максимально простий і зрозумілий інтерфейс. Його админка набагато простіше чому у найближчих конкурентів серед безкоштовних побратимів: PrestaShop, VirtueMart, Magento.

Основні плюси:

 

  1. Він безкоштовний. Це найяскравіший і приємний плюс даного движка. Він повністю безкоштовний і ви можете користуватися ним як хочете. Можете використовувати як є або переписувати на свій розсуд. Крім того більшість плагінів (тікіе як Яндекс.Касса, JivoSite) теж безкоштовні.
  2. Його просто доопрацювати. У OpenCart дуже добре реалізований код. Він строго відповідає моделі MVC і з цього його дуже легко кастомизировать під ваші потрібні. А завдяки високій популярності на ринку фрілансерів не бракує в знавців цього движка і ви завжди за уменренную плату можете його допив під свої потрібні.
  3. Не вимогливий до ресурсів сервера і швидкий. Для роботи навіть великого магазину підійде середньостатистичний платний хостинг.

Модулі OpenCart

Завдяки тому що OpenCart має таку популярність в Росії, він обзаводиться і безкоштовними плагінами практично на автоматі. Будь-сервіс працює з інтернет-магазинами прагне зробити плагін саме для OpenCart.

Якщо ви оберете OpenCart ви без зусиль знайдете підходящі модулі, причому безкоштовно.

Наприклад якщо розглянути відомі платіжні агрегатори, то всі вони мають плагін для OpenCart:

  • Яндекс.Касса;
  • ROBOCASSA;
  • PayAnyWay.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Мужские кроссовки Nike Air ...
Наступна новина: Ремонт квартири під ключ: ...

КОМЕНТАРІ