Чоловіче взуття великих розмірів

Чоловіче взуття великих розмірів

03.12.18 22:41 0 1378

Чоловіче взуття великих розмірів в деякому роді ексклюзив. Як підібрати ідеально підходящу пару? Які пвибор чоловічого взуття великих размеровроізводітелі спеціалізуються на випуску? У чому особливості туфель і черевиків для великої стопи?

Багато чоловіків стикаються з проблемою, коли розмірний ряд взуття закінчується до того, як їм потрібно.

Проблеми, пов'язані з взуттям великих розмірів: маленький асортимент. Мас-маркет не поспішає переобладнати виробничі потужності, а ті фабрики, які і виробляють потрібне, прагнуть скорочувати свої витрати. Тому велику колодку мають тільки самі ходові моделі. Сезонні тренди тут зустрічаються рідко; неправильна колодка.

Велика стопа вимагає відповідної опори. Саме тому колодка повинна враховувати особливості будови опорно-рухового апарату людини. Потрібна турбота про рівномірний розподіл ваги, намужская літнє взуття великого размерадежная амортизації, м'яка і еластична підошва; погані матеріали.

Оскільки великий розмір взуття не найбільш ходовий, кожен виробник ризикує залишитися з великими запасами нереалізованої продукції на складах. Тому він може використовувати не найякісніші матеріали, щоб його витрати і можливі втрати були мінімальними.

Як знайти і де купити?

Існує кілька можливих шляхів пошуку свого розміру чоловічого взуття на велику стопу:

  1. Користуйтеся фільтром на сайті, щоб впорядкувати товари. Задайте спочатку саме той розмір, який носите. Потім перевірте сусідні, адже часто у виробників відрізняються параметри.
  2. Робіть на замовлення у професіоналів взуттєвого світу. Дизайнери, майстри з пошиття туфель швидше приходять на допомогу. Їм виготовити взуття 50-го розміру простіше, оскільки це одиничний екземпляр і ручна робота.
  3. Відвідуйте тематичні виставки. Там виробники презентують продукцію, і ви легко можете знайти свою потребу. Відзначте собі торгові марки, які орієнтовані на великих людей, і шукайте потім вже конкретно їх.

Модні поради щодо вибору

Оскільки велика стопа в народі часто іменується лижею, доводиться проявляти винахідливість при підборі одягу для неї. Дотримуйтесь наступних правил:

  • Подовжений гострий мисок підійде тільки до широких штанин. З вузькими брюками такі туфлі не нотуфлі чоловічі великий размерсіте, оскільки будете схожі на клоуна. Знаєте, в цирку виступають в таких здоровенних черевиках з піднятими вгору миска. Тому для звужених моделей брюк вибирайте взуття з трохи заокругленим передом.
  • Взуття повинна бути на пару тонів темніше або точно в колір брюк. Великий контраст буде акцентувати увагу на довгих ступнях. Носіть світлу взуття з темним верхом не слід взагалі, оскільки вона стане яскравим акцентом, що грає явно не на користь власника образу
  • Шнурівка, пряжки, візерунок на шкарпетці візуально вкорочують розмір. Ідеально гладкі туфлі завжди здаються довшими, ніж їх побратими з переливами кольору або з перфорацією. Вибирайте цікаві моделі. Хрошо підійдуть туфлі і кросівки з колірними блоками або вставками з іншого матеріалу.
  • Невеликий каблук повинен бути присутнім обов'язково. Туфлі на абсолютно плоскій підошві виглядають довшими і для здоров'я вони небезпечніше. Оптимальна висота каблука становить близько 1,5-2 см. Ходити зручніше виглядає акуратніше.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Металургія - одна з ...
Наступна новина: Оформление спальни: Дизайн ...

КОМЕНТАРІ