На Тернопіллі голова ТОДА перебуває в зоні проведення операції об’єднаних сил

На Тернопіллі голова ТОДА перебуває в зоні проведення операції об’єднаних сил

04.12.18 08:26 0 920
Цими днями голова облдержадміністрації Степан Барна перебуває в зоні проведення операції об'єднаних сил. Основна мета поїздки – відвідини наших військовослужбовців й забезпечення їх гуманітарною допомогою. Такі поїздки, нагадаємо, очільники області Степан Барна й Віктор Овчарук здійснюють регулярно перед великодніми та різдвяними святами.

Утім, цього разу, крім спілкування з військовими, голова облдержадміністрації відвідав ще й одну із шкіл Донецької області, а саме Міньківський НВК. Там він поспілкувався з директором школи та старостою села. Вони показали голові які умови для навчання створені у їхній школі. А на згадку подарували карту України. Її зробили власними руками діти.

Вже в актовій залі навчально-виховного комплексу знову відбулася зустріч з нашими захисниками. Їх привітали з Днем Збройних сил України та вручили медалі й грамоти «За службу Україні».

Самі військовослужбовці зізналися, що їм дуже приємна така увага й підтримка і тішаться, що напередодні Дня Збройних сил України їм привезли домашніх смаколиків, а також речі, необхідні у побуті, про які вони просили.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1512407572196156

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 4 грудня пройде Рада ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ