Ігор Гундич: Громада хоче чути не загальні цифри,а бачити конкретні результати децентралізації на місцях

Ігор Гундич: Громада хоче чути не загальні цифри,а бачити конкретні результати децентралізації на місцях

05.12.18 13:17 0 596
Рада регіонального розвитку дасть старт формуванню Перспективного плану розвитку Житомирщини. Саме громади на місцях мають визначати першочергові напрямки розвитку, які втілюватимуться у 2019-2021 роках. Вони і будуть наглядно демонструвати результати децентралізації, яка зараз дає величезні ресурси громадам.

На цьому наголосив голова ОДА Ігор Гундич перед засіданням Ради регіонального розвитку 4 грудня.

— — — «У нашій перспективі на найближчі роки – це низка об'єктів, які плануємо завершити у 2019 році, та розпочати нові проекти. Саме вони демонструватимуть людям, що таке децентралізація. Адже жителів не цікавлять загальні абстрактні цифри. Громаду цікавить, що зроблено на територіях біля них – де відремонтована дорога, школа, дитсадочок. Тому наша задача – разом із місцевими керівниками показати людям на 3 роки перспективу та долучити людей до спільного визначення перспективних напрямків розвитку», – підкреслив Ігор Гундич.

Під час засідання Ради регіонального розвитку результати 4 років децентралізації на прикладі конкретних громад.

Рада проходить під головуванням керівника області Ігоря Гундича, за участі голови обласної ради Володимира Ширми, Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, а також керівників міст обласного значення, районів та ОТГ.

Перспективний план розвитку Житомирщини планують затвердити на наступному засіданні обласної Ради регіонального розвитку після опрацювання пропозиції від районів та ОТГ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ