Штабелери: Види та призначення

Штабелери: Види та призначення

05.12.18 15:20 0 1503

Сьогодні на різних складах підприємств зберігається велика кількість товарів і продуктів. Для того щоб їх можна було переміщати і складувати, застосовується відповідна вантажно-розвантажувальна техніка. Штабелер як саме маневрений і сучасне складське устаткування отримав найбільш широке застосування.

Існує кілька видів штабелерів. Давайте розглянемо їх більш детально, а розповість нам про це співробітник компанії "Юнгхайнрих Лифт Трак": https://tehnikasklad.com.ua/, в якій безпосередньо можна придбати штабелери в Києві.

Гідравлічні штабелери

Ручний гідравлічний штабелер відносяться до найбільш дешевим і простим видам такого обладнання. Він застосовується для не дуже інтенсивних видів робіт і досить простий в експлуатації через відсутності електрифікованих функцій і невеликої кількості складних деталей. Він може мати:

  • ручний і ножний приводи;
  • вантажопідйомність від 0,5 до 2 тонн;
  • невелику висоту підйому від 1 до 3метра.

Електрифіковані штабелери

Мають тільки функцію підйому і спуску. Можуть бути самохідними, керованими за допомогою пішого оператора або оснащеними відкидними площадками. У цьому виді застосовуються стартерний тип акумулятора для більш легких моделей і тяговий акумулятор для більш важких. Тяговий тип акумулятора має заряд, якого вистачить для виконання великої кількості операцій.

Електричні штабелери

У разі виникнення складнощів з ручним підйомом, використовується штабелер з електрифікованим підйомом. За допомогою тягової рукояті дану модель можна розгорнути або встановити біля потрібного стелажа. Для забезпечення нерухомості в процесі підняття або спуску вантажів це пристрій оснащений ножним гальмом.

Ведені або самохідні штабелери

Цей більш складний вид техніки супроводжується за допомогою пішого оператора, тому вважається досить практичним. Він має невеликий радіус розвороту і малі габарити, що не заважає йому піднімати оптимальну кількість вантажу на потрібну, висоту. Він здатний без особливих проблем рухатися по вузьких междустеллажним проходах.

Штабелери-навантажувачі

Для того щоб можна було займатися підняттям важких вантажів і переміщати їх на великі відстані, організовано продаж штабелерів навантажувачів. Ця великогабаритна складна техніка має кабіну з посадковим місцем. Для менших приміщень застосовуються моделі, що поєднують в собі компактність штабелера і зручність навантажувача. Вони мають відкидається майданчик, в результаті чого вантаж можна швидко доставити до місця призначення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: Стерилізатори манікюрних ...

КОМЕНТАРІ