Посуд Luminarc: Основні переваги

Посуд Luminarc: Основні переваги

06.12.18 09:24 0 1960

Що ви знаєте про секрети вибору якісної посуду? Якими правилами керуєтеся при виборі посуду? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину http://i-posud.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати якісний посуд всесвітньо відомого бренду Luminarc.

Головний критерій якості і довгого терміну служби посуду - це її міцність і стійкість до впливу температури. Існує кілька нехитрих прийомів для оцінки основних параметрів якості посуду, які використовуються, як на самому виробництві, так і можливо їх реалізувати в домашніх умовах. До таких способів відносять:

  • Перевірка на ударостійкість. Скло, яке піддається особливій технології плавлення з додатковою загартуванням має пройти «маятниковий» тест. За допомогою маятникової конструкції закріпленого на ній кульки, випробовуваний зразок посуду повинен випробувати на собі удари такого маятника. Якщо виріб зберегло свою цілісність, то тест пройдено успішно.
  • Перевірка на термостійкість і стійкість до перепадів температур. Скляне виріб спочатку піддається розігріву в духовій шафі до 200 градусів, потім в нього заливають холодну воду. Якщо стінки скляної посуду не потріскалися, значить скло має максимальну стійкість до впливу температур.
  • Стійкість до впливу миючих засобів. Цей простий тест проводить будь-яка жінка впродовж багатьох років, користуючись посудом і щодня піддаючи її мийці в посудомийній машині. Унікальна технологія нанесення малюнка дозволяє гарантувати його достатнє зчеплення з матеріалом вироби навіть при найтриваліших циклах мийки.

Переваги посуду Luminarc

Посуд Luminarc надходить до споживача тільки після проходження ряду обов'язкових випробувань, частина яких, як уже розглядалося раніше, Ви можете провести вдома самостійно. У зв'язку з цим можна виділити наступні переваги посуду Luminarc:

  1. міцність;
  2. термостійкість.
  3. широке різноманітність дизайну посуду: від стриманих столових наборів до різнобарвною дитячого посуду з цікавими малюнками.
  4. можливість тривалого використання і компактного зберігання, за рахунок витончених форм виробів при складанні деяких видів посуду один в одного.

Цікаві факти про посуд Luminarc:

  1. Перед тим як купити келихи, знали Ви, що існує близько 20 різновидів посуду для напоїв. Асортимент Luminarc містить весь повний асортимент необхідних келихів, фужерів, чарок, склянок та інше.
  2. Чи помічали Ви, що крім звичної посуду, в ресторані є безліч аксесуарів для бару, які не зустрінеш в домашньому побуті. Luminarc пропонує найрізноманітніші аксесуари, такі як молочник, воронка для вина, набір ложок для коктейлю і багато іншого.
  3. Десерт, поданий в спеціальній гарному посуді, стає ще більш апетитним. Ви можете купити скляні для виготовлення морозива і креманки Luminarc в самому незвичайному виконанні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как работает дизельный ...
Наступна новина: Чернігів: Звіт міського ...

КОМЕНТАРІ