Чернігів: КП «Шкільне» про принципи формування закупівельних цін на продукти харчування

Чернігів: КП «Шкільне» про принципи формування закупівельних цін на продукти харчування

06.12.18 12:51 0 902
Комунальне підприємство «Шкільне» Чернігівської міської ради працює у правовому полі, є відкритим для громадського контролю і дотримується принципу гласності.

Тому, серед іншого, на веб-порталі Чернігівської міської ради підприємство щотижнево оприлюднює ціни, за якими воно здійснює закупівлі продуктів харчування.

Також КП «Шкільне» інформує про принципи вибору ним продуктів, з яких готуються страви для харчування дітей у шкільних їдальнях.

- На підприємстві впроваджені європейські системи контролю безпечності харчових продуктів ХАССП та контролю якості ISO 22000. Це визначає підхід до вибору продуктів харчування, які використовуються під час приготування страв для дітей. І гарантує безпечність та якість вже готового продукту, - розповідає директор КП "Шкільне" Антоніна Радченко.

Поряд із цим, технологічна служба підприємства щотижнево проводить моніторинг ринкових цін на продукти харчування відповідної якості в торгівельній мережі міста.

Усі вказані обставини є передумовами формування закупівельних цін на підприємстві.

КП «Шкільне» здійснює закупівлю продуктів харчування в обсягах та за цінами, необхідними для якісного та своєчасного виконання умов договорів про закупiвлю послуг з органiзацiї харчування. Такі договори укладаються за результатами процедур публічних закупівель з управлінням освіти Чернігівської міської ради на відповідні роки.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. КП «Шкільне»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ