Тернопілля: валерій Чоботар презентував ГО «Спілка воїнів та волонтерів АТО»

Тернопілля: валерій Чоботар презентував ГО «Спілка воїнів та волонтерів АТО»

08.12.18 11:46 0 725
Навіть у країнах з потужною економікою, єдине, що забезпечує ефективну підтримку ветеранів, — це коли вони самі один одному протягують руку допомоги. На цьому наголосив відомий тернополянин, військовий доброволець Валерій Чоботар (псевдо «Гатило») під час офіційного представлення новоствореної громадської організації «Спілка воїнів та волонтерів АТО», 6 грудня у Тернопільському обласному об'єднанні Всеукраїнського товариства «Просвіта».

«Наша робота, яку ми здійснюємо вже тривалий час, переходить в офіційну площину — це допоможе нам збільшити наші можливості. «Спілка воїнів та волонтерів АТО» являтиметься своєрідним майданчиком для реалізації важливих ідей, що здатні об'єднати навколо себе якомога більше людей. Ми запрошуємо всіх бажаючих долучитися до спільної роботи, однак вступати до організації зовсім не обов'язково. Головна мета нашої діяльності — віднайти однодумців, встановити спілкування, допомогти у реалізації цікавих ідей, надати необхідну допомогу», — зазначив Валерій Чоботар.

Робота громадської організації, зокрема, передбачає надання підтримки та психологічної реабілітації воїнів АТО, а також патріотичне виховання молоді. Окрім того, вестиметься просвітницька робота, спрямована на усвідомлення того, наскільки важливим для українського суспільства є відновлення армії, формування загонів територіальної оборони, вшанування Героїв не лише минулого, а й сучасності.

«За кордоном, для прикладу, біля кожного будинку, де живе ветеран, стоїть щогла з національним прапором. У нас також повинні бути такі визначальні особливості та цінності, що відіграватимуть надважливу роль у вихованні підростаючого покоління», — підкреслив Валерій Чоботар.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перед Тернопільською ...
Наступна новина: 8 родин Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ