В Житомирській області змагання з футболу,семінари та навчальні заняття із самооборони проводять в рамках гранту від ОДА

В Житомирській області змагання з футболу,семінари та навчальні заняття із самооборони проводять в рамках гранту від ОДА

08.12.18 09:44 0 692
Житомирська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України продовжує реалізацію проекту «Національно-патріотичне виховання, відродження національних традицій, розвиток фізичної культури і спорту серед дітей та молоді», що реалізовується в рамках гранту від ОДА у 2018 році.

З 3 по 6 грудня тренери СК «Динамо» провели заняття з кульової стрільби та вивчення матеріальної частини зброї на базі СК «Динамо», а також заняття з початкових прийомів самозахисту в ДЮСШ м. Радомишля і житомирській гімназії №3.

Також спільно з превентивною службою ГУНП в Житомирській області 3 грудня на базі СК «Динамо» у м. Житомир було проведено змагання з міні футболу.

— «Нашими учасниками стали діти, які знаходяться на обліку в поліції. Перед початком змагань ми провели лекцію з національно-патріотичного виховання та історії футболу. Команди отримали дипломи, солодкі подарунки та футбольні м'ячі», - розповів голова організації Леонід Українець.

Ще протягом тижня будуть проходити навчання з прийомів самозахисту та кульової стрільби в навчальних закладах кількох районів області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ