Майже 12 тис. проектів землеустрою надійшли до експертів Держгеокадастру на Житомирщині

Майже 12 тис. проектів землеустрою надійшли до експертів Держгеокадастру на Житомирщині

08.12.18 08:56 0 619
З початку року до фахівців Держгеокадастру у Житомирській області надійшли на опрацювання 11 802 проекти землеустрою з інших областей.

Про це повідомляє Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області.

За інформацією управління, станом на 6 грудня експерти опрацювали 11 738 проектів землеустрою, з них найбільше – у Бердичівському (1 199), Коростенському (1 196) та Ружинському (1 144) районах Житомирської області.

Структурні підрозділи Держгеокадастру Житомирщини за цей період направили на погодження до інших областей 8 692 проекти землеустрою, з них опрацьовано 8 477 проектів. У Житомирській області є 21 працівник територіальних органів, які отримали статус експерта.

Опрацювання проектів землеустрою з інших областей відбувається в рамках реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності при погодженні проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Довідково. Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року №580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: День місцевого ...
Наступна новина: Тернопільщина забезпечує ...

КОМЕНТАРІ