Ярослав Лагута взяв участь у презентації проекту розвитку шкільного спорту в Україні

Ярослав Лагута взяв участь у презентації проекту розвитку шкільного спорту в Україні

08.12.18 13:01 0 1409
В Україні реалізується проект Олександра Педана «JuniorZ», який покликаний сприяти розвитку спорту серед школярів.

Презентували проект розвитку шкільного спорту 7 грудня, під час Конференції Громадської організації «Українська федерація спорту», до якої долучився заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

— «Проект досить цікавий – це новий підхід до уроків фізичного виховання. Проект популяризує та розвиває спорт для підлітків. підлітки не можуть уявити свого життя без інтернету та гаджетів, а тому цей проект – це гарна можливість залучати дітей до спорту, використовуючи нові методики, форми та ідеї на уроках фізичного виховання», – сказав Ярослав Лагута.

Проект має на меті теоретичне та практичне ознайомлення педагогічного складу, школярів та їхніх батьків з варіативними модулями фізкультури, впровадження нових видів спорту у шкільну програму.

За словами організаторів, це єдиний проект, що популяризує та розвиває спорт для підлітків. Покоління Z – це діти, народжені після 2000 року в розквіт цифрової епохи. Однак, у великій «цифровій» обізнаності дітей є також негативні риси, які обумовлюються зниженням зацікавленості підлітків до спорту. «JuniorZ» направлений на залучення молодого покоління до активного способу життя та виховання нової епохи спортивно-активних людей.

Кожна школа має можливість запросити команду, яка реалізує проект до своєї школи для проведення семінару. проходитимуть у всіх обласних центрах України в порядку в залежності від кількості зареєстрованих осіб у області. У вчителів є можливість прослухати семінар в будь-якій області України. Після семінару вчителі отримають години підвищення кваліфікації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінниця за один день: 7 ...

КОМЕНТАРІ