Вінниця за один день: 7 речей,які треба зробити в Вінниці

Вінниця за один день: 7 речей,які треба зробити в Вінниці

08.12.18 19:41 0 2638

Вінниця... Ми можемо вічно розповідати про визначні пам'ятки цієї перлини подільського краю: про її тихих вуличках, акуратних газонах, рівних дорогах, мальовничому Південному Бузі. Але якщо тут Ви проїздом, чи вийшло вирватися тільки на один день - ми підготували для вас невеликий «to do лист» з 7 речей, чим зайнятися в Вінниці, щоб повною мірою насолодитися цим містом.

Що робити і що подивитися в Вінниці, якщо на все про все у Вас один день?

1. Проїхатися на трамвайчику

Трамвайчики тут європейські. А все тому, що 10 років тому Муніципалітет міста Цюріх подарував Вінниці хоч і підтримані, але справжні швейцарські трамваї. Особливою привабливості їм надає безшумне пересування, швидкість і, звичайно ж, безкоштовний WiFi.

2. З'їздити в музей-садибу Пирогова

Неймовірно цікаво буде побувати в музеї-садибі хірурга Миколи Пирогова. Тут знаходиться величезний меморіальний парк, який є заповідною зоною. На його території розташовані робочі приміщення хірурга, в яких відтворена оригінальна обстановка і макети відвідувачів і пацієнтів. У парку знаходиться церква-некрополь, де зберігається тіло М. Пирогова і похована його дружина.

Причому обов'язково варто вислухати гіда, тому що він розповідає багато цікавих фактів про Пирогові як про видатного хірурга, викладача і просто людину.
 

3. Покуштувати справжнього мармеладу

Всім ласунам, відразу після прибуття в місто, потрібно шукати фірмовий магазин "Солодка мрія". Вони продають продукцію відомого Вінницького заводу фруктових конценратов. Цей мармелад на порядок відрізняється від усіх, що ви пробували раніше, його виготовляють суто під замовлення і продається він в фірмових магазинах або в магазинах здорового харчування.

4. Відпочити на газоні

У цьому місті є спеціально відведені місця з акуратним газоном, де можна відпочити, перекусити і просто насолодитися тишею. А зазивають на приємну сієсту привітні смайлики.

5. Зняти квартиру з видом на фонтан "Рошен"

Так як шоу світломузичні фонтанів триває близько 3 годин, Ви можете поєднати приємний вечеря на балконі з прогулянкою по набережній не відволікаючись від програми.

6. Здійснити вечірню прогулянку на пароплаві


Якщо Ви приїхали до Вінниці з дівчиною або дітьми, приємно здивувати і подарувати їм незабутні враження допоможе прогулянка на пароплаві. Ця екскурсія по річці Південний Буг дозволить побачити місто з іншого, не менш цікавого ракурсу.

7. Зробити Селфі на тлі знаменитого напису

Напис "I Love Vinnytsia" знаходиться навпроти головного входу в Центральний міський парк. Куди після Селфі і рекомендуємо прогулятися.

Джерело: https://ukranews.com

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: 7 разных видов пластика

КОМЕНТАРІ