Що подарувати чоловікові на Новий Рік?

Що подарувати чоловікові на Новий Рік?

10.12.18 10:47 0 1606

Подарунок на Новий Рік для представників сильної статі - це відповідальна справа, тому підходити до цього питання слід заздалегідь. Далі, ми розглянемо що саме можна подарувати чоловікові на це свято, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://assorti-market.ru/catalog/list/novyy-god, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Подарунковий набір: візитниця ключниця

Якщо майбутній власник віддає перевагу класиці, а його стиль - стриманий мінімалізм або кежуал, набір з візитівки й ключниці від майстерні Belbuck стане вдалим подарунком! Якісна натуральна шкіра, елегантні класичні лінії, а також функціональність і зручність ніколи не вийдуть з моди.

Портативна акустична система

Якщо людина, якій ви шукаєте подарунок, не уявляє своє життя без музики і любить слухати улюблені треки всюди, то подаруйте йому цей гаджет! Портативна акустична система із захистом від бризок і акумулятором великої місткості обов'язково порадує його.

Коробка з екзотичними фруктами

Так солодко і смачно, що не буде стояти! Готові набори фруктів стануть енергетичної підзарядкою для чоловіка в новорічні свята. Він не зможе відірватися від привабливого смаку і аромату екзотичних ласощів. Подаруйте йому райську насолоду з далеких тайських островів. І нехай весь світ зачекає!

Шкіряний блокнот

Блокнот, який можна м'яти в руках, і при цьому він має вражаючу зносостійкість - мрія будь-якого тактильного людини. Можна використовувати блокнот для замальовок, як Скетчбук, як стильну записну книжку або бізнес блокнот.

Шоколадна риба моєї мрії

Якщо чоловік любить риболовлю, то здивувати його подарунками для риболовлі неможливо. А ось солоною рибою, яка опинилася на ділі шоколадної - запросто. Будьте впевнені, навіть самий затятий рибалка прийде в захват від подібного смачного твісту. До того ж таку рибу йому просто так точно не виловити!

Крута шапка

Стильна шапка для того, щоб всі бачили, що він небезпечно-стильний! А головне, захищений від зимового холоду. Об'ємні підсукані шапки не перестають бути коханими всіма. Вони ніколи тебе не підведуть і не дивлячись ні на що захистять вуха від вітру, а волосся - від обмерзання.

Ящик з сюрпризом

Ваш чоловік обожнює холодну пінисте? Тоді нехай спробує свої сили в пивоварінні! Подаруйте йому на Новий рік тематичний ящик Manbox, в якому він знайде всі необхідні компоненти і обладнання, і до кінця січня він вже зможе продегустувати перші результати своєї праці (і вас пригостити).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Яку автошколу вибрати?
Наступна новина: Ярослав Лагута взяв участь ...

КОМЕНТАРІ