Друк на футболках - спрощуємо розкручування бренду

Друк на футболках - спрощуємо розкручування бренду

10.12.18 21:33 0 1102

Друк на футболках - це не тільки реклама бренду, але також ефективний спосіб візуального зв'язку з клієнтами. Це безпрограшна можливість просування вашої компанії в людних місцях, будь то маркети, бізнес-центри, конференції та події. Друк на футболці з вашим логотипом, значком, назвою компанії або гаслом, допоможе виділитися серед інших. Приклад тому американське цифрове маркетингове агентство Single Grain.

Компанія створила собі ім'я і заробила $ 500 000 просто надрукувавши футболки з логотипом і роздавши їх безкоштовно своїм шанувальникам і послідовникам. Використовували вони просту маркетингову модель - логотип спереду, повідомлення на звороті.

Футболки, орієнтовані на розкрутку бізнесу, більш популярні серед молодих людей, а також тих, хто вважає себе політично незаангажованим. У просуванні бренду, друк на футболці має і ряд інших переваг, але поки давайте зупинимося на маркетинговій складовій.

Чому маркетинг - це важливо?

Маркетинг, будь то рекламні акції, продажі, реклама, соціальні мережі або контент, грає життєво важливу роль в зростанні вашого бізнесу. Це душа бізнесу. Простіше кажучи, ринок отримує інформацію про ваш бізнес в вигляді логотипу та слогану. Чим більше людей дізнаються про ваш бренд, тим більше вони будуть прагнути вести з вами бізнес. Маркетинг має життєво важливе значення по ряду причин, включаючи залучення продажів, отримання медіа-пробігу і поліпшення репутації вашого бренду. Тепер, коли ви зрозуміли важливість маркетингу, давайте подивимося на деякі з переваг створення користувацьких дизайнів футболок для вашого бренду.

Що потрібно пам'ятати про друк на футболках:

  • Пересувний рекламний щит. Поєднання "рекламний щит" може звучати дещо старомодно в епоху цифрової реклами, але тільки не в цьому випадку. Призначена для користувача футболка із зображенням вашого логотипу - це мобільний рекламний щит для вашої компанії, який до того ж обійдеться набагато дешевше. Друк на футболках з корпоративним логотипом або фірмовим найменуванням забезпечать впізнаваність вашого бізнесу дуже рентабельним способом. Такі футболки творять чудеса, кидаючись людям в очі і виробляючи незабутнє враження.
  • Хто ж не хоче безкоштовно? Особливо, якщо це "безкоштовно" ще й надовго, як футболка. Друк на футболках буде дуже до речі, наприклад, на таких заходах, як марафони. Люди з гордістю будуть носити футболки з вашим логотипом, виступаючи в якості безкоштовних рекламних щитів, тим самим продаючи вас і ваш бренд оточуючим.
  • Футболка вміє подорожувати. Не забувайте, що футболку, як і друк на ній, можна побачити навіть у тих місцях, куди ніколи не змогли б дістатися ваші маркетингові кампанії. До того ж, люди не тільки носять футболки, але також роблять в них фото, які потім публікують в соціальних мережах. Жодна рекламна акція не матиме кращого результату.
  • Професіоналізм і командний дух. Саме таке враження створюють у оточуючих ваші співробітники, одягнені в футболки з унікальним фірмовим принтом.
  • Важлива візуальна привабливість. Людський мозок обробляє візуальні ефекти в 60 тис. разів швидше, ніж текст. Візуальний контент отримує на 94% більше переглядів. Таким чином, друк на футболці з професійним дизайном логотипу і помітним гаслом надасть візуально стимулюючий ефект.

Висновки

Оскільки людський мозок зберігає інформацію пов'язану з картинками набагато довше від текстової, можна з упевненістю стверджувати, що призначений для користувача друк на футболках може зробити ваш бренд незабутнім на ринку постійної конкуренції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як найняти генерального ...
Наступна новина: Преимущества онлайн займов

КОМЕНТАРІ