Переваги ефірного телебачення Т2

Переваги ефірного телебачення Т2

11.12.18 18:18 0 1144

Цифрове телебачення, яке відкриває можливості перегляду в форматі високої чіткості десятків стандартної ДМВ антени і свого телевізора компактний пристрій - тюнер Т2 (до речі, придбати його можна в інтернет-магазині t2-tuner.com.ua). Варто відзначити, що багато сучасних телевізори випускаються вже мають вбудовані приставки Т2, якщо ж ваш пристрій не оснащений цим адаптером, то придбати його можна окремо.

Переваги цифрового телебачення перед аналоговим незаперечні: це і відсутність перешкод, висока чіткість зображення, якісний звук, використання ТВ-програми, інтерактивне користування і мн. ін. Завдяки йому перегляд ефірних тепер можливий не тільки в місті, навіть жителі віддалених сіл, які раніше могли дивитися 5-8 каналів, тепер зможуть дивитися близько 30 - і при цьому в високій якості і без перешкод.

Тюнери DVB-T2 підтримують мовлення в HD - форматі з роздільною здатністю 720i і 1020i, що дозволяє насолодитися всією палітрою фарб переданої картинки і якісним звуком. Всі тюнери T2 мають інструкцію з підключення, просте і зрозуміле меню, впорається з яким зможе кожен. Для підключення до телевізора буде потрібно кабелі типу RСA, USB або HDMI.

При виборі тюнера Т2 слід звертати увагу на такі параметри:

Вид

Більшість тюнерів Т2 випускаються зовнішніми, які здійснюють показ каналів тільки на телевізорі. На ринку також пропонуються тюнери для ПК - пристрої, що підключаються до комп'ютера і дозволяють переглядати канали на його моніторі.

Виробник

Найпопулярніші варіанти приставок в бюджетній серії - це пристрої від виробника World Vision. В середньому ціновому сегменті високим попитом користуються пристрої Strong, Romstat, BBK. Лідируючі позиції в галузі виготовлення більш «просунутих» моделей належить компанії Trimax.

Додаткові можливості

Певні моделі мають ряд функцій, які роблять їх використання більш зручним. це:

  1. Телетекст. Коли тюнер підтримує цю опцію, то на екрані під час роботи можна побачити наступне - програма телепередач, новини та ін. Перемикання виконується за допомогою пульта.
  2. Запис відео. Приставки Т2 можуть записувати ефіри в свою пам'ять або на USB-накопичувач. Також таке відео може захоплюватися ні з ефіру, а з входів - S-Video або LAN.
  3. Time Shift - опція, що дозволяє користувачеві відлучитися від телевізора, без ризику пропустити цікавить момент трансляції. З її допомогою можна «зрушувати» в часі трансляцію - для цього потрібно натиснути на паузу, а після відновити перегляд. Таким способом, відео записується в пам'ять тюнера, а потім відтворюється в потоковому режимі. Мовлення можна зупиняти до 5 хвилин, а в певних модифікаціях - на годину і більше.

Наявність дисплея

Дисплей дозволяє мати переглядати інформацію про транслюється каналі, стан приладу, як сигнал та ін. Іншими словами, він спрощує взаємодію пристрою і користувача. При вимкненому телевізорі, на ньому відображається час.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Легенда Кавказу: Баранина
Наступна новина: Як вибрати вогнегасник і ...

КОМЕНТАРІ