Металевий блок хаус від krambud.com.ua

Металевий блок хаус від krambud.com.ua

12.12.18 11:00 0 1260

Металевий блок хаус є кращою альтернативою натуральному дереву. А за деякими характеристиками навіть перевершує його. До речі, в Україні придбати цей будматеріал можна на сайті. Що відрізняє даний матеріал? Про це ми і поговоримо далі.

Особливості металевого сайдингу під дерево

Металлосайдинг виготовляється з оцинкованої сталі. Після прокату матеріалу на поверхню за допомогою полімерного складу наноситься малюнок. Незважаючи на гадану простоту, металевий блок хаус має складну структуру, яка є причиною його надійності та довговічності.

З чого складається профнастил?

  • Основа. Складається з холоднокатаної сталі. Під час виробництва можуть використовувати товщину листа від 0,2 до 1 мм.
  • Захисний шар. На внутрішню сторону наносять цинкове напилення, покривають хромом, після чого забезпечують захист від проникнення вологи, за допомогою полімерів. Лицьова частина обробляється подібним способом. Тільки, замість хромованого шару, наноситься грунтовка, а також малюнок. В результаті профнастил стає стійким до впливу вологи.
  • Текстура. Блокхаус повністю імітує натуральний брус. Щоб надати йому необхідну текстуру використовують спеціальний полімер товщиною всього 3 мікрона. Якісний профнастил навіть на дотик схожий на брус. Провівши рукою можна розрізнити шорсткості і нерівності як у натурального дерева.

Завдяки особливостям виробництва і багатошаровій структурі, металевий блок хаус відрізняють довговічність і хороші експлуатаційні характеристики. При виборі матеріалу слід звертати увагу на параметри шарів: товщину, якість малюнка і т. д.

Переваги металевого блок хауса

Оздоблення блокхаус користується величезною популярністю в нашому регіоні. Високий попит на профнастил забезпечують такі властивості матеріалу:

  1. Зовнішній вигляд. Металевий блок хаус не відрізнити від натурального дерева. Лицьова частина не вигоряє на сонці. Якісний профнастил має спеціальний захист, що відображає інфрачервоне випромінювання. Первісна текстура і колір зберігається протягом десятиліть, завдяки тому, що оцинкований метал стійкий до корозії.
  2. Термін експлуатації. Металлосайдинг під брус гарантовано прослужить не менше 50 років. Профнастил переносить перепади температур, стійкий до механічних пошкоджень.
  3. Пожежна безпека. Оздоблення металосайдінгом імітацією бруса дозволена навіть на об'єктах підвищеної вибухо- і пожежонебезпеки. Матеріал на відміну від натурального дерева не горить, при нагріванні не виділяє токсичних випарів.
  4. Монтаж. Оздоблення виконується швидко і якісно. При належному майстерності, для облицювання приватного будинку (100 м2) буде потрібно не більше 4-5 днів. Кріпиться металевий сайдинг блок хаус на спеціальний профіль. Допускається одночасна обробка та проведення утеплення та ізоляції стін.

Висновки

Металлосайдинг можна віднести до класу вентильованих фасадів. Завдяки цьому обробка будинку блокхаусом має ще кілька переваг. У приміщенні зберігається нормальний мікроклімат завдяки вільному доступу кисню до стін будівлі. Профнастил підходить як для приватних, так і промислових будівель.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ