На Тернопіллі проблеми постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС обговорили у ТОДА

На Тернопіллі проблеми постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС обговорили у ТОДА

13.12.18 08:20 0 471
Державну підтримку жителів Тернопільщини, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, обговорили під час зустрічі представники влади, обласної та районних громадських організацій інвалідів ВГО «Союз Чорнобиль України». Зокрема, йшлося про пенсійне забезпечення, соціальні виплати та можливість оздоровитися за державні кошти.

«Статус осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, на Тернопільщині отримали понад 41 тисяча людей. Для них департаментом соціального захисту населення ТОДА та місцевими управліннями забезпечено виплати з державного та обласного бюджетів на суму 11 млн. 850 тис. грн. Також здійснено виплати державної соціальної допомоги дітям-інвалідам, захворювання яких пов'язані з чорнобильською катастрофою», - зазначив директор департаменту соціального захисту населення ТОДА Вадим Боярський.

Також він розповів, що на санаторно-курортне лікування постраждалих осіб з державного бюджету виділили 750 тис. грн. Станом на 1 грудня вдалося оздоровити 102 чорнобильці.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1522651407838439&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Діяльність свого міського ...

КОМЕНТАРІ