Як вибрати стоматологію?

Як вибрати стоматологію?

13.12.18 13:56 0 951

На сьогоднішній день в Києві налічується декілька тисяч приватних, а також державних стоматологічних клінік, кожна з яких пропонує консультації професійний лікарів, низькі ціни, божевільні знижки, дороге обладнання і якісні матеріали. Але деякі клієнти як і раніше страждають через непрофесійність лікарів-стоматологів.

І кожен раз задаються питанням: «Яку стоматологію вибрати і при цьому отримати відмінний результат лікування при мінімумі витрат?». Про це ми і поговоримо далі, а розповість нам про всі нюанси співробітник стоматологічної клініки "Арт-Дентал": http://www.art-dental.com.ua.

Правила вибору гарної стомалоголії

  • Головний показник для визначення оптимальної стоматології - це завантаженість стоматологічної клініки. Якщо у лікарів клініки щільна запис і записатися до них можна, почекавши тиждень або дві, то це відмінний знак.
  • Наступним основним показником є  наявність абсолютно всіх напрямків роботи: терапія, ортодонтія, пародонтологія, хірургія, імплантологія, ортопедія, гігієна.
  • Незаперечною перевагою вважають також наявність сучасного обладнання для діагностики та лікування пацієнтів. Стоматологічна установка повинна бути оснащена всіма необхідними для лікування інструментами, так як з їх допомогою лікар швидше і якісніше зможе працювати.
  • Одним із критерієм при виборі клініки фахівці вважають гігієну і стерильність в стоматології. Бахіли, маски, рукавички лікарів і асистентів повинні бути одноразовими і відкриватися при самому пацієнті для того, щоб у нього не виникло ніяких сумнівів щодо стерильності.

Вибір фахівця

Так як пацієнт довіряє лікарю своє здоров'я. «Я лікар з великим стажем, але коли мені потрібна допомога лікаря-стоматолога я задаюся питанням:« До кого звертатися? ». Навіть найвідоміші медики не факт, що зможуть провести операцію на хорошому належному рівні.

На думку багатьох пацієнтів, ніж старше лікар-стоматолог, тим краще якість, адже лікар - фахівець. Але думка фахівців з цього приводу протилежне: лікар - стоматолог не повинен бути літнім, адже новітні методи лікування їм засвоюються гірше. Але і не повинен бути занадто молодим, адже досвіду у юного лікаря ще немає. Середній вік лікаря-стоматолога, досвід якого понад 5 років - це відмінний варіант. Так як лікар за цей час отримує потрібні навички, знання і досвід.

Лікаря-стоматолога регулярно необхідно підвищувати кваліфікацію. У кабінеті лікаря-стоматолога повинні бути присутніми сертифікати, до яких пацієнти можуть мати доступ. Лікар зобов'язаний проходити стажування кілька разів на рік, а також відвідувати семінари. Так як, на сьогоднішній день, впровадження нових технологій, матеріалів, методів діагностики та лікування в стоматологічній індустрії відбувається дуже швидко.

Будьте обережні, звертаючись за допомогою до лікаря-іноземцю. Адже вони приїхали працювати в Україну не з тієї причини, що вони відмінні фахівці, а тому що в своїй країні вони не були затребувані або не знайшли роботу у себе на батьківщині.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У 2019 році на медицину ...
Наступна новина: Переваги доставки квітів і ...

КОМЕНТАРІ