Огляд гри Grand Theft Auto: Vice City

Огляд гри Grand Theft Auto: Vice City

14.12.18 13:39 0 908

Без перебільшень слід зазначити, що GTA Vice City - справжня гра-феномен, про яку впору документальні фільми знімати так інтерв'ю показувати з усіма тими людьми, хто був причетний до створення легенди. Святкове перевидання, присвячене 10-річчю релізу, - звичайно ж, очікувана, але необхідна віха в історії Томмі Версетті.

Розробники з Rockstar North, мабуть, вважаємо своїм обов'язком наочно продемонструвати, як далеко зробили крок технології за зазначену декаду. Чи могли ми тоді, на початку 2000-х, собі уявити, що улюблену і сонячну «гетеашечку» тепер ось можна запустити на тонкому планшеті розміром з друкований аркуш? Так що там планшет - на телефоні все працює. Пора познайомити вас з ювілейною версією Vice City для Android та iOS!

Обличчя без шраму - тепер і на вашому планшеті!

Перед вами стара добра GTA про гаряче сонце, спекотні пляжі, дівчат в бікіні і на роликах. Ах так, ще це гра про цитати з «Обличчя зі шрамом» і «Шляхи Карліто». Незважаючи на мобільний формат, всю красу великий Vice City були дбайливо збережені, а в нечисленних випадках - навіть підправлений і доведені до розуму.

Найголовніше позитивна відмінність від оригіналу, яке буде кидатися вам в очі з першого ролика на движку, - замінені модельки кінцівок у всіх персонажів. Тепер і Томмі, і всі його подільники розмахують перед камерою не грубо обробленими дерев'яними культяпками, а цілком собі руками з п'ятьма пальцями на кожній. З інших змін - поліпшене освітлення і «прокачані» ефекти погоди.

А тепер перейдемо до найважливішого питання, яке хвилює всіх вас, дорогі «пісішнікі» і прихильники старої школи, які не визнають мобільних забав. О так, управління. Уявіть собі, ми самі спочатку були в граничному шоці, але воно зручне. Так, гру теж пройшли на PC в далекому 2003-му і пам'ятаємо, як там справа йшла з кнопками і місією «про вертолетік». Управління разюче відрізняється, якщо ви віддасте перевагу гнати героя пішки, а потім вирішите роз'їжджати на дорогих суперкарах.

Але воно не вимагає довгого звикання і цілком чуйне. Якщо Томмі ходить на своїх двох, то за пересування відповідає віртуальний стік, яким можна рухати в будь-яких напрямках. Під час їзди гурток забирається, але виникають дві кнопки «вліво-вправо», а для розгону доведеться оперувати намальованою комбінацією «газ-гальмо».

У випадку з великим планшетом інтерфейсні кнопки, що відповідають за управління, мінімально загороджують огляд, що прекрасно. З телефонами буде, звичайно, не так мальовничо, але цілком терпимо. Головне, щоб екран у вашій «мобіли» був побільше.

Ох, і покатаю

Радіо також перекочувало без змін - навіть власні плейлисти дозволяють створювати. Єдина обставина, яке було присутнє в оригіналі і не сильно дратувало, точно стане тепер докучати власникам кишенькових пристроїв. Збереження, ага. Принцип його роботи не змінився навіть через 10 років. Бігаєте-стрибаєте-їздите по 3 години поспіль? Будьте так люб'язні дістатися до готелю і записатися там.

Висновки

Час над GTA: Vice City безвладний. Якщо ви з якихось незрозумілих причин космічної важливості не встигли познайомитися зі справжньою легендою від Rockstar - впору надолужувати згаяне.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Курс «Максимум Продаж» ...

КОМЕНТАРІ