Курс «Максимум Продаж» Андря Балана

Курс «Максимум Продаж» Андря Балана

14.12.18 13:49 0 1289

Успішний і амбітний інтернет-маркетолог Андрій Балан знає толк в просуванні бізнесу в інтернеті. У свої 25 років він володіє мувінговою компанією «Мій Перевізник» і інтернет-магазином «Лідертоп», є засновником проекту «Мій Бізнес» і франшизи "Готовий Бізнес". Кожен свій проект Андрій виводив на результат самостійно, використовуючи свої знання і досвід в інтернет-маркетингу.

Якщо в пошуковій стрічці ви введете запит: "Андрей Балан отзывы", то ви відразу потрапите на двомісячний курсу "Максимум Продаж", в якому автор ділиться своїми напрацюваннями, інструментами та секретними фішками. Мета даного авторського курсу Андрія Балана - навчити новачків і професіоналів використовувати арбітраж трафіку для збільшення продажів у власному бізнесі.

Курс складається з 8 інформаційних блоків, розуміння і впровадження яких принесе лавину замовлень. Перша частина блоку - жива online сесія, на якій Андрій дає знання, необхідні для розуміння теми. Але відео-записи лекцій - це тільки інструменти, які дають результати у того, хто вміє їх використовувати.

Ключова особливість навчання - індивідуальне спілкування Андрія з кожним учасником курсу в форматі розборів і особистих консультацій.

Кожен інформаційний блок супроводжується домашнім завданням, що дозволяє відпрацювати отримані знання на практиці, і завершується розбором, де учасники отримують відповіді на виниклі питання і виправляють помилки.

Завдяки цьому учасники ще в процесі проходження навчання виходять на результат і окупають вартість курсу.

Добится цих результатів без участі в курсі, навіть маючи відеозаписи матеріалів, неможливо. Такий придбавши їх у "складчину" ви не отримаєте той зворотний зв'язок, який Андрій Балан дає в своєму курсі. Не кажучи вже про методички дій і чек-листи, доступні тільки учасникам курсу.

Щоб отримати максимальну користь від курсу "Максимум Продаж" і окупити участь ще під час проходження, потрібно просто залишити заявку на сайті http://max-prodazh.com/. Тільки так ви отримаєте найактуальніші знання, навчитеся застосовувати їх на практиці та зможете підняти свої продажі на новий рівень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Огляд гри Grand Theft Auto: ...
Наступна новина: Тернопіль увійшов у фінал ...

КОМЕНТАРІ