Дротовий та бездротовий шуруповерт: Що краще?

Дротовий та бездротовий шуруповерт: Що краще?

14.12.18 17:46 0 814

Завдяки активному розвитку технологій з'явилася можливість для створення самих різних інструментів, робота яких здійснюється за допомогою акумуляторів або звичайної електромережі. Таке обладнання може задовольнити найрізноманітніші запити, як професіоналів, так і любителів.

Після проведення аналізу різноманітних моделей шуруповертів можна виділити найпозитивніші і негативні гідності мережевих і акумуляторних виробів. То якому виду шуруповерта все ж віддати перевагу? Про це нам розповість спіробітник інтернет-магазину https://zenitprofi.com.ua/elektroinstrument/shurupoverty-akkumulyatornye/, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Акумуляторний шуруповерт

Шуруповерти акумуляторні - основні особливості та переваги:

  1. Енергетична автономність. Це найголовніша перевага подібних моделей. Шуруповерт, завдяки своєму автономному живленню дозволить здійснювати різні види робіт незалежно від функціонування мережі. Більш того даний інструмент можна застосовувати в тих місцях, де електрику і зовсім відсутня (присадибна ділянка, дача, позбавлені електрифікації будівлі).
  2. Мобільність пристрою. Шуруповерт і акумулятор являють собою єдине ціле. Завдяки подібному автономного джерела живлення можна без проблем експлуатувати даний інструмент на значній висоті. Відсутність шнура допоможе максимально зручно працювати в місцях, що мають обмежений доступ.
  3. Енергетична обмеженість. Таке обладнання час від часу вимагає підзарядки батареї. Саме тому, якщо планується використовувати шуруповерт інтенсивно і тривало, то слід заздалегідь подбати про придбання декількох акумуляторів. У той час як один буде експлуатуватися, другий - стояти на зарядці. Якщо вибір зупинився на літієво-іонних акумуляторах, то забезпечити вони зможуть близько 1-2 годин безперебійного функціонування. А для зарядки професійного інструменту потрібно буде менше 60 хвилин. Деякі моделі бездротових шуруповертів вже комплектуються додатковим акумулятором.
  4. Суттєва вага. Як правило, габарити акумуляторного інструменту безпосередньо залежать від маси, а також ємності його батареї. Якщо мова йде про акумулятор, який володіє характеристиками потужності показниками в 36 Вт, то важити він буде 2 кг.

Мережевий шуруповерт

Мережеві шуруповерти - чим вони особливі:

  • Неприривний процес використання. Завдяки наявності постійного підключення до електромережі дані пристрої можуть експлуатуватися необмежений період часу.
  • Полегшена вага. Інструменти мережевого типу мають меншу масу, ніж вироби, робота яких здійснюється за допомогою акумулятора. Завдяки такій особливості шуруповерт мережевий можна утримувати в руках більш тривалий час. А якщо ще пристрій доповнюється ергономічною рукояткою, то це стане просто ідеальним рішенням для виконання робіт в складних умовах.
  • Ціна. На даний показник будуть впливати лише технічні характеристики самого саморезоверта, а не потужність і кількість додатковий акумуляторів.

Висновки

Після всього перерахованого вище можна зробити досить логічний висновок: вибір на користь акумуляторного або мережевого обладнання повинен грунтуватися в першу чергу на зручність експлуатації і сфері застосування такого інструменті. Якщо шуруповерт потрібен для звичайних ремонтних робіт в житло, в якому є постійний доступ до електромережі, то цілком можна обійтися і мережевим варіантом. А ось для роботи у важкодоступних і віддалених від комунікацій місцях якнайкраще підійдуть акумуляторні моделі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как быстро заработать в ...
Наступна новина: Як вибрати стоматологічну ...

КОМЕНТАРІ