Як вибрати стоматологічну клініку?

Як вибрати стоматологічну клініку?

14.12.18 17:56 0 865

Турбота про здоров'я зубів вимагає багато зусиль. Крім щоденного ретельного догляду також потрібно своєчасне відвідування стоматолога. У наш час в кожному великому місті працює декілька сотень стоматологій (включаючи приватні та державні заклади). Для того щоб вибрати якісну стоматологічну клініку важливо знати деякі особливості про які нам розповість Перцев С. С. - керівник стоматологічної клініки в Іваново http://klinikaperceva.ru/.

Стоматологічна клініка надає послуги широкого профілю

Чому це важливо? Захворювання зубів пов'язані. Одна хвороба може бути наслідком іншої. Для того щоб виявити причину і проводити якісне лікування потрібен комплексний підхід діагностики та лікування. Клініка Багіта надає широкий спектр послуг такі як: імплантації зубів, пародонтології, хірургії, протезування та інше.

Досвідчений персонал, який працює не один рік

Одним з показників того що клініка серйозна - це постійний персонал. Оскільки клініка це злагоджена єдина команда, для його формування потрібен час. Якщо фахівці працюють не менше двох-трьох років це хороший показник якісної стоматологічної клініки.

Санітарні норми клініки

Чистота коридорів і самих кабінетів дуже багато говорить про клініку. Медичний персонал зобов'язаний працювати у змінному взутті, а пацієнти повинні перебувати в клініці в бахилах. Це основні правила дотримання стерильності в медичних установах. Обов'язкова наявність ультрафіолетової лампи для стерилізації інструменту. Стоматолог і асистент під час лікування повинні бути присутніми в одноразових рукавичках і масках, які змінюються після кожного клієнта. Можливо це і так зрозуміло, всі знають про це, але багато працівників нехтують даними нормами. Наприклад не знімаючи рукавичок проводять записи і назад повертаються до процедури. Зверніть на це увагу при наступному відвідуванні стоматолога.

Стоматолог приймає пацієнтів не більше 6 годин

Оскільки професія стоматолога має категорію особливо небезпечних, в документації нормування професійної діяльності фахівця рекомендується поводити прийом пацієнтів не більше чверті доби. Оскільки діяльність вимагає граничної уважності це призводить до швидкої втоми. В такому стані більше ймовірності що фахівець припуститься помилки або залишить поза увагою важливий момент.

Стоматологічна клініка має спеціалізоване обладнання

Сучасне методи надання стоматологічних послуг передбачають наявність такого обладнання: стоматологічний мікроскоп, рентген, використання лазера і ультразвуку, апарат для цифрової діагностики, комп'ютерна томографія та інше. Без такого обладнання фахівці не зможуть провести ретельного обстеження і якісного лікування зубів.

Медична карта

При відвідуванні стоматологічної клініки обов'язковою умовою є оформлення медичної картки. У неї заноситися інформація про хвороби пацієнта, алергіях (в тому числі на медичні препарати), проведеному лікуванні. При тому оформлення картки не залежить від маніпуляцій виконуваних лікарем, навіть якщо це одноразове обстеження.

Пацієнт знає, що йому роблять

Лікар стоматолог пропонує пацієнту кілька варіантів вирішення проблеми, проводить детальну консультацію та надає можливість все обдумати і вибрати найкращий метод лікування.
лікування зубів в стоматологічній клініці

Клініка надає гарантію

Спеціаліст завжди надає гарантію на свої послуги. У такому випадки ви можете бути впевнені в якості обслуговування. Хороший стоматолог в такій клініці особисто несе відповідальність за надані послуги, а при виникненні якихось труднощів готовий виправити недоліки безоплатно.

В клініціі не рекламують засоби для гігієни порожнини рота

Чи бувало у вас таке, що стоматолог радив вам користуватися пастою, яку він продає, запевняючи що вона найкраща? Так ось, поважаючий себе висококласний фахівець не займається торгівлею і просуванням якихось медичних засобів. Його товар - це його професійні навички лікування зубів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Дротовий та бездротовий ...
Наступна новина: Жалюзі або рулонні штори: ...

КОМЕНТАРІ