Жалюзі або рулонні штори: Що краще вибрати?

Жалюзі або рулонні штори: Що краще вибрати?

14.12.18 20:19 0 1010

У наш час ринок рясніє величезним вибором виробів для захисту приміщень від сонячних променів (штори, жалюзі, ламбрикени, ролети і т. д.). Але в підсумку, перед потенційним покупцем виникає питання - що краще, жалюзі або рулонні штори?

Вертикальні і горизонтальні, алюмінієві, пластикові і тканинні, різних кольорів і розмірів, вони завжди користувалися популярністю на ринку. Їх переваги добре відомі, але чому ж останнім часом все більш затребуваними стають саме рулонні штори?

Давайте розберемося з цим докладніше, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину eurorolet.kiev.ua в якому їх безпосередньо можна придбати.

Переваги рулонних штор:

  • Отже, що ж ховається під простою назвою рулонні штори або іншими словами рольштори? Ця назва походить від англійського to roll, що в перекладі дослівно - штори, які згортаються. І це їх перша перевага перед жалюзі, легкий рух руки - і рулон згорнуть! Це означає високу функціональність і компактність.
  • Другою перевагою рулонних штор є їх простота в догляді. У міру забруднення рольштори чистять простим пилососом або ж протирають звичайної вологою ганчіркою. Для таких маніпуляцій демонтаж штор зовсім не потрібен.
  • Третім і, мабуть, найважливішим пунктом стає найширший асортимент рулонних штор. Можливий підбір тканинних ролет за особистим уподобанням і під будь-який інтер'єр. Ви з легкістю підберете потрібну колірну гамму, текстуру матеріалів і необхідний візерунок, якщо такий вимагається.
  • Самим вирішальним пунктом, мабуть, є їх низька вартість. Вони як і раніше залишаються популярними для шкіл і офісів, де основною вимогою залишається практичність і ціна.

Висновок

Остаточний вибір залишається за покупцем. Що жалюзі, що рулонні штори, прекрасно справляються із захистом приміщення від яскравого світла. Безумовно, жалюзі не можуть змагатися з рулонними шторами в елегантності і асортименті, але вони прекрасно підходять для приміщень, де головними критеріями вибору залишаються простота і демократичність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ