Електрична тепла підлога: Основні плюси

Електрична тепла підлога: Основні плюси

14.12.18 20:35 0 892

З настанням холодів тема нових технологій в опаленні стає як ніколи актуальною. І, мабуть, не дарма, адже комфорт і затишок в домі багато в чому залежить від температури. Мало того, нікому не хочеться підхопити застуду, перебуваючи в прохолодному приміщенні. Благо сьогодні існує такий спосіб рівномірного розподілу тепла в будинку, як тепла підлога. У нашій статті мова піде про такий різновид цієї системи, як електрична тепла підлога, а точніше про її переваги.

Основні "+" теплого полу:

  1. На відміну від радіаторної опалювальної системи, що створює конвекційні потоки, коли тепло піднімається вгору, а потім повертається до низу, обігрів приміщення за допомогою електричного полу відбувається рівномірно, тобто різниця температур біля підлоги та стелі мінімальні.
  2. За допомогою терморегуляторів можна задати необхідну температуру в кожній кімнаті. Наприклад, температуру в спальні можна зробити теплішою, а в кухні - більш прохолодною. Можна також встановити розклад, щоб тепла підлога почала прогріватися за годину до приходу господарів.
  3. Тепла електрична підлога не краде простір і не псує інтер'єр приміщення. До того ж це значно полегшить ремонт на стінах, оскільки при наклеюванні шпалер не буде ніяких перешкод у вигляді труб і батарей. Такі підлоги не сушать повітря. У приміщенні, де встановлені такі підлоги, створюється сприятливий мікроклімат, який не завдає шкоди тим, у кого є проблеми з легенями.
  4. Можливість установки у вигляді як основного, так і додаткового джерела опалення. Варто зазначити, що використовувати електричну підлогу, як єдиний спосіб опалення, можна лише в невеликих і дуже добре утеплених оселях. Приміщення, де встановлена тепла підлога, прогріваються набагато швидше, ніж інші опалювальні системи.
  5. Як стверджують експерти, при правильній експлуатації термін служби нагрівальних елементів систем теплої підлоги досягає 50 років.
  6. Електрична підлога абсолютно нешкідлива для людей, які проживають в будинку. Звичайно ж, ходить чимало чуток про те, що така система опалення може призвести до негативних наслідків. Але все це залишається лише на рівні чуток і не має ніякого реального підтвердження.
  7. Тепла підлога, будучи додатковим джерелом тепла, допомагає значно знизити температуру теплоносія. Таким чином, ви зможете заощадити на опаленні до 30 %, істотно знизивши витрати сімейного бюджету. Особливо це актуально для приміщень з високими стелями, адже вам не доведеться опалювати зайвий простір вгорі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Предпраздничные хлопоты: ...

КОМЕНТАРІ