Що краще вибрати бухгалтера або бухгалтерської компанію?

Що краще вибрати бухгалтера або бухгалтерської компанію?

17.12.18 20:52 0 1003

Всі підприємства або фірми, які займаються бізнесом і мають справу з документами, мають свого особистого бухгалтера, а деякі підприємства користуються послугами бухгалтерських компаній. Розглянемо краще працювати з особовим бухгалтером, або все-таки надійніше користуватися бухгалтерськими компаніями, і розглянемо всі «плюси» та «мінуси» їх діяльності. А розповість нам про це Шмуель Бродецький, компанія якого безпосередньо надає бухгалтерські послуги в Ізраїлі: https://auditing.co.il/ru/.

Особистий бухгалтер

Особистий бухгалтер на великому підприємстві - це не негативне частка колективу, яка повинна бути з моменту існування підприємства або фірми, адже вся документація не повинна проходити повз висококваліфікованого фахівця в бухгалтерії. Бухгалтери, які працюють на підприємстві, вони, постійно підвищуючи свій рівень знань, вони стежать за змінами законодавства відбулися в рамках бухгалтерського обліку. Це дозволяє до мінімуму зменшити ризики від помилок, які можуть призвести до великих неприємностей.

У свою чергу підприємство, яке приймає на роботу фахівця має забезпечити всі умови для роботи, а це: комп'ютер, робочий стіл, телефон, канцелярське приладдя та програма 1С.

Робота бухгалтера також несе за собою велику відповідальність, за що і отримує місячний оклад, але роботою з важливою документацією і великими коштами повинна займатися особливо, яка не допускає помилок, зібрана, уважна і сконцентрована, адже за невелику помилку в документах або розрахунках бухгалтер може залишитися без роботи.

Тому розглянемо переваги і недоліки особистого бухгалтера на підприємстві.

Переваги:

  • свій особистий бухгалтер, до якого можна звернутися в будь-який час;
  • буде виконувати всі доручення без відкладень;
  • вчасно здані звіти;
  • ефективно контролювати фінансову діяльність;
  • конфіденційність.

Недоліки:

  1. бухгалтер може звільнитися в найважчий момент;
  2. хвороба на досить довгий термін;
  3. нехтування правилами поведінки, запізнення, недотримання робочих обов'язків;
  4. НЕ конфіденційність.

Бухгалтерська компанія

Якщо ви займаєтеся бізнесом і нічого не розумієте в бухгалтерії, а знайти хорошого бухгалтера ви не хочете чи ні часу знайти, то саме час звернутися в бухгалтерську компанію. Зараз сучасному бізнесу потрібна ефективність і динамічність. Для того велика кількість керівників мають невелику кількість персоналу, і всім забезпечують повну зайнятість. Тому більшість керівників мають невеликий бізнес не потребують послуг штатного бухгалтера.

Бухгалтерські компанії пропонують широкий спектр обслуговування, як для разового обслуговування, так і для постійного бухгалтерського обслуговування, такі компанії мають досвідчених бухгалтерів і готові надавати послуги для всіх видів бізнесу, співпрацювати як з малими, так і з великими виробничими компаніями.

Бухгалтерське обслуговування завжди приносить позитивний результат, адже всі бухгалтерські компанії несуть відповідальність за своїх працівників, і тому приймають на роботу тільки бухгалтерів висококваліфікованих, і саме тому вони можуть зробити комплексну роботу за невеликий проміжок часу. Співвідношення якості роботи і ціни постійно задовольняє клієнтів, тому цей варіант є самим надійним, швидким і якісним для вирішення проблеми з фінансами і документацією. Обслуговування бухгалтерських компаній дає можливість підприємствам застрахувати себе від неприємностей, які можуть бути пов'язані органами влади.

Переваги:

  • висококваліфіковані фахівці;
  • великий вибір послуг;
  • високоякісна робота за мінімальний термін;
  • конфіденційність;
  • великий досвід роботи бухгалтерського обслуговування.

Отже, якщо порівняти бухгалтера і бухгалтерську компанію то, на мою думку, співпрацювати з бухгалтером принесе більше користі підприємству, адже мати свого особистого бухгалтера це дійсно добре, тому що всі роботи пов'язані з документами бухгалтер виконуватиме під наглядом керівництва, але ця професія також має свої недоліки, тому я вважаю, що вибір завжди залишається за підприємством фірмою або іншою установою з ким краще співпрацювати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні несправності ...
Наступна новина: Кільця Пандора: Як вибрати?

КОМЕНТАРІ