Близько 300 осіб пройшли реабілітацію за перший місяць роботи нового Центру вертебрології на Житомирщині

Близько 300 осіб пройшли реабілітацію за перший місяць роботи нового Центру вертебрології на Житомирщині

18.12.18 10:12 0 504
Місяць тому на Житомирщині відкрили сучасний оновлений Центр вертебрології та реабілітації. За місяць роботи тут вже пройшли реабілітацію 284 пацієнти.

Про це розповів головний лікар Олександр Торбас.

— «На вже пройшли реабілітацію у центрі 284 пацієнти. 260 – стаціонарно, та 24 – амбулаторно. 47 пацієнтів – це учасники АТО», – розповів Олександр Торбас.

За його словами, на у центрі знаходиться 94 пацієнти, з яких 4 учасники АТО. Проте щодня пацієнтів додається, центр перенаповнений. Тому навіть доставляють ліжка.

Фахівці новітнього Центру лікують та надають медичні послуги пацієнтам, які отримали черепно-мозкові травми, травми хребта і спинного мозку, судинні ураження головного і спинного мозку, а також із порушенням опорно-рухового апарату.

Детальніше про всі послуги, які надають у Центрі вертебрології на Житомирщині, можна дізнатись за тел.: (0412) 44-72-39.

Адреса Центру: м. Житомир, Чуднівське шосе, 1.

Для учасників АТО/ООС Житомирщини та пацієнтам із направленнями медичні послуги у Центрі надають безкоштовно.

Для інших громадян, які за власним бажанням вирішили пройти реабілітацію, вартість на стаціонарі складає до 3,5 тис. грн за 12-14 днів курсу, амбулаторно – до 1,7 тис. грн.

Найсучасніший в Україні заклад вертебрології із Центром реабілітації учасників АТО відкрили на Житомирщині 16 листопада Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко разом із головою Житомирської ОДА Ігорем Гундичем.

Це один із наймасштабніших об'єктів області, який реконструювали упродовж року за кошти ДФРР. У новітньому Центрі щороку понад 5 тисяч пацієнтів зможуть проходити реабілітацію та отримувати якісні медичні, а також унікальні лікувальні послуги.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 22 грудня - ...
Наступна новина: Інформація про місця ...

КОМЕНТАРІ