Плануємо 2019 рік: гранти,конкурси,навчання для ІГС Житомирщини

Плануємо 2019 рік: гранти,конкурси,навчання для ІГС Житомирщини

18.12.18 09:24 0 687
Працюєте у секторі громадськості та вже шукаєте можливості для реалізації ідей в наступному році? Тоді запрошуємо до огляду актуальних можливостей для ІГС області: гранти та навчання у 2019-2020 роках.

Гранти Європейської комісії на підтримку громадянського суспільства в Україні

Європейська комісія оголосила конкурс грантових заявок на підтримку громадянського суспільства в Україні.

Подача заявок до 25 січня 2019 року включно. Бюджет — 5,400,000 (EUR).

Мета цього конкурсу пропозицій полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам на рівні країни.

Деталі -

https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1543896984924&do=publi.detPUB&searchtype=QS&orderby=upd&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=161525.

Державний фонд фундаментальних досліджень оголошує конкурс на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молоді 2020 році

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф86 на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених у 2020 році. Молодь Житомирщини має можливість взяти участь та подати запити до 20 лютого 2019 року.

Розмір гранту становить від 60 до 90 тисяч гривень. Кошти можуть надаватися як на проведення нових наукових досліджень, так і на продовженням попередніх, зокрема, під які вже отримувалися гранти. Термін виконання проекту має бути не більше року.

Деталі ТУТ.

Конкурс «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах»

Мета конкурсу: посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ, активізацію членів Платформ до скоординованих дій щодо участі у виконанні пріоритетів Угоди про асоціацію, ініціативи Східного партнерства та розвитку потенціалу Платформ.

Учасники конкурсу: громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об'єднання, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації, які є членами (учасниками) Платформ та/або їхніх робочих груп.

Останній термін подання проектних пропозицій – 16 січня 2019 року, 14:00 (за київський часом).

Оголошення результатів конкурсу – 15 лютого 2019.

Деталі - https://www.civic-synergy.org.ua/news/ogolosheno-konkurs-konkurs-gromadska-synergiya-posylennya-uchasti-gromadskosti-v-yevrointegratsijnyh-reformah/.

Представництво ЄС оголошує набір на EU Study Days (Єврошколи) у 2019 році

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують набір учасників на сесії EU Study Days in Ukraine, які відбудуться у 2019 році.

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Контактна особа: Ірина Мовчан, Директор Українського освітнього центру реформ, imovchan@cure.org.ua

Координаційна група проекту: eustudydays@gmail.com, (097) 321-47-30.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

У Житомирі школа буде проходити 7-10 лютого.

Державний фонд фундаментальних досліджень оголошує конкурс на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молоді 2020 році.

Також не пропустіть можливості, дедлайн яких вже незабаром!

U-LEAD. Конкурс проектних заявок для ГО: залучення молоді, жінок та людей з особливими потребами до розвитку громад

Програма «U-LEAD з Європою» прагне тісно співпрацювати з організаціями громадянського суспільства (ОГС/ГО), які сприяють децентралізації на регіональному і місцевому рівнях та підтримують розвиток громад, та запрошує ГО подавати свої проектні пропозиції, щоб отримати фінансування своїх проектів.

U-LEAD запрошує до співпраці ГО з 22 областей України та з підконтрольних Уряду України територій Луганської та Донецької областей.

Заявки приймаються до 20 грудня 2018 р. на електронну адресу iryna.voitsekhivska@giz.de.

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему децентралізації 2018 року

Мінрегіон втретє проводить щорічний Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

Матеріали мають бути опублікованими вперше у період із 15 жовтня 2017 року до 20 грудня 2018 року.

Конкурсні роботи подаються до 20 грудня 2018 року.

Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

Форма заявки учасника - https://bit.ly/MinregMC.

Детальну інформацію з питань Конкурсу можна отримати за телефоном: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові відкрився ...

КОМЕНТАРІ