За підсумками 2018 року відзначили кращі військкомати Житомирщини.

За підсумками 2018 року відзначили кращі військкомати Житомирщини.

18.12.18 12:49 0 522
В обласному військовому комісаріаті підбили підсумки діяльності у 2018 році, а кращих працівників військкоматів області відзначили перехідними кубками та відзнаками.

Привітав та вручив нагороди 17 грудня, заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький.

— «Від імені голови обласної адміністрації дякую за вашу щоденну діяльність, адже кожна армія починається із військкомату. Саме від вашої роботи залежить майбутній склад і якість кадрів нашого війська. вся світова спільнота визнає, що Україна має одну із найбоєздатніших армій у світі, яку сформував Президент України Петро Порошенко у тяжкі часи. У період воєнного стану на комісарів покладена відповідальна місія – мобілізувати резервістів. До деяких військкоматів прийшло більше резервістів, ніж планувалося – на цьому наголосив Президент, вітаючи військових із Днем Збройних сил України на військовому льотовищі на Житомирщині», – сказав Олексій Ясюнецький. —

За результатами підсумків бойової, мобілізаційної готовності та службової діяльності за 2018 рік серед районних і міських військових комісаріатів області 1 місце зайняв Бердичівський об'єднаний міський військкомат, 2 місце – Новоград-Волинський об'єднаний міський військкомат, 3 місце – Житомирський об'єднаний міський військкомат, які отримали перехідні кубки та грамоти.

Бердичівський об'єднаний міський військкомат, окрім перехідного кубку, отримав цінний подарунок від голови Житомирської ОДА – ноутбук.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Геннадій Зубко: ЄC надає ...

КОМЕНТАРІ